Foto bij Inlove with Legolas 6

foto = Samantha het zusje van Ebigon.

We kwamen aan waar het huis van me zusje zou moeten staan. Ik klopte aan een meisje deed open, Ik kan mijn ogen niet geloven zei ze. Ik knuffelde haar en ze knuffelde terug ze moest huilen. Hoe heb je me gevonden zei ze. Mijn vrienden hielpen mij, Ik lachte. Ik begon een lang gesprek met haar. Over hoe zij hier leefde en ik. Ik ga mama en papa op zoeken als ze nog leven vertelde ik haar. Ze wou niet mee omdat ze niet kan vechten. Maar ik moest haar wel laten weten wat er gebeurd was als we terug kwamen. Dat ging ik ook doen, ik was blij dat ik haar zag. Ik nam afschijt , we regen een lange weg. Onderweg stopte we om te slapen.

We stopte in een bos. Oke de eerste nacht lekker op de grond slapen bij de beetjes JOEPIEEE zei ik sarcastisch. Nee kijk wat ik heb meegenomen voor ons 4e hangmatten Andrea hield ze omhoog. WHIEEEEEE ILOVEYOUUU ik gaf haar een dikke kus op der wang. Legolas Aregorn Andrea en ik zelf hadden nu een hangmat. We hingen ze op aan bomen. Ik heb er geen zei Sharailah, dan heb je pech zei Andrea. Dames Alsjeblieft doe even normaal tegen Sharailah zei Legolas. Aregorn rolde met zijn ogen en ging in zijn hangmat liggen. Ga maar in mijn hangmat liggen Sharailah zei Legolas. Nee wacht zei ik, ik en Andrea slapen wel in 1 hangmat.. Andrea knikte en we gingen in de hangmat liggen, ik aan de andere kant en zij aan de andere kant. Owee als je me trapt dan lig je op de grond zei Andrea. Niet als jij eerder op de grond licht ik zie alles en ik hoor alles grapte ik. Wees stil of zo zei Sharailah Sacherijnig.

Ik kon niet slapen. Ik ging de hangmat uit en ging op een boomstam zitten. Ik keek naar Legolas die aan het slapen was, ik wist het Sharailah zou dit doen. Legolas ik vind hem zo geweldig, een traan rolde over mijn wang. Ik ben ooit verlieft geweest dat weet ik nog wel, hij heten Sebastiaan, ik en Andrea hadden nog ruzie wie hem kreeg. Maar toen bleek hij homo te zijn, dat was echt de grootste faal in mijn leven, toch was het wel grappig.

De zon kwam op, Ik begon wat te eten te maken, Van thuis had ik brood en eieren mee genomen. Ik maakte een vuurtje en hield er een pan boven. Ik deed de eitjes er in en bakte ze.

Reageer (1)

  • Ashtonswife

    ik heb heel veel medelijden met Ebigon!
    Verder?!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen