Foto bij Inlove with Legolas 5

Ebigon pov

Ik werd wakker, deed mijn haar en liep naar buiten. Legolas was op mij aan het wachten hij had een extra pijl en boog bij zich. Goede ochtend zei Legolas, goeden ochtend zei ik terug. We gaan vandaag opzoek naar je zus zei Legolas, hij glimlachte naar me ik kreeg kriebels in mijn buik. Maar eerst heb je een paard nodig en je kan niet in de jurk mee zei hij. Ja dat klopt maar ik heb geen paard zei ik. Kom maar mee we vinden er wel een voor je ik leer je er eerst op rijden en daarna leer ik je pijl en boogschieten zei Legolas.
Ik was even in gedachten verzonken, een hele dag alleen met Legolas. Legolas zwaarden zijn hand voor mijn ogen. Oh sorry was aan het denken, Legolas trok me mee naar de paardenstallen. Zoek er maar een uit zei hij. Ik zag een jong wit gevlekt paard, hij was niet te groot niet te klein, Ik wil graag die met die vlekken zei ik tegen Legolas. Aaah je wilt Scarlet zei hij, ik knikte. Ik aaide Scarlet over de neus en ze vertrouwden me. Legolas haalde haar uit haar stal en ik nam haar mee naar buiten. Kun je er zelf op gaan zitten vroeg Legolas. Ja, ik ging er op zitten, Legolas ging achter me zitten. Hij leerde me hoe ik een paard moest besturen. Toen ik het onder de knie had gingen we een stukje rijden, hij op zijn paard en ik op mijn paard.Laten we eerst even na je huis rijden voor je kleding en je tas wat je wilt meenemen zei Legolas. Is goed zij ik tegen hem, we reden na mijn huis, toen we eenmaal aan waren gekomen ging ik met Legolas mijn huis in. Mijn moeder en vader heten ons welkom, Mama ik ga mijn zus zoeken en proberen te achterhalen over mijn verleden zij ik . Doe je voorzichtig meid vroeg ze. Ja ik doe voorzichtig ik ga even mijn spullen pakken ik ben een paar nachten weg, ik gaf me moeder een kus en liep de trap op. Legolas stelde zich voor mam. Ik pakte een broek en een shirt, Ik deed ze aan. Ik pakte mijn eten en snoepjes en een foto van mijn ouders en mijn broer. Ik liep naar beneden gaf mijn familie een kus en ging samen met Legolas de deur uit. Mama moest huilen en papa troosten haar en zei dat het goed kwam en dat ik dit echt moest doen. Ik en Legolas zwaaide gedag. Mijn broer renden na me toe, wacht riep hij. Hij had zijn zwaard en koker bij zich en stopte het in mijn handen. Hier deze is voor jou, ik gaf hem een kus op de wang en bedankte hem. We liepen weg. Wacht ik moet nog na het huis van Andrea zei ik tegen Legolas. We liepen samen na het huis, Ik klopte aan en haar jonge broertje deed open. ANDREA voor jou riep hij terwijl hij brood aan het eten was. Andrea kwam naar beneden, Hallo zei ze. Ga je mee op avontuur orks doden en zoeken na me zusje. Ik ben zo terug ze rende naar boven na een paar minuten was ze beneden. Ik heb een zwaard kleding en paard zei ze. We reden na een beekje, we stopte daar om even te zitten. Ik stapte af en ging met me voeten in het beekje zitten. Legolas ging naast me zitten, Andrea was haar paard aan het aaien. zin in een appel vroeg Legolas. Lekker zei ik en hij gaf me een appel ik at hem op. Legolas staarde voor zich uit, hij is prachtig.
Aan de overkant stond Sharailah, ze was Legolas weer eens aan het misleiden. Legolas staarde haar aan, als hij maar niet terug na haar ging dacht ik bij mezelf. Ineens zag ik een meisje staan bij een bosje ze was ongeveer 5 jaar dacht ik. Ik liep er naar toe ze huilden, wat is er meisje vroeg ik aan haar. i i ik ben mama kwijt huilden ze. Nou kom dan gaan we je mama zoeken , het meisje knikte en ik liep met haar aan de hand weg. We gingen een paar paden door zoeken en daar liep een vrouw haar kind te zoeken. Is dat jou mama vroeg ik aan het meisje, ja ja mama hier ben ik ze rende naar haar moeder. Haar moeder bedankte me en ik liep snel weer terug naar Legolas. Ik was in gedachte bezig, die rot trut Sharailah volgt me overal

Legolas pov

Aan de ene kant heb ik nog gevoelens voor Sharailah, ik weet niet wat ik moet doen. Ik weet dat Ebigon mij leuk vind. Ik vind haar ook wel leuk maar ze is zo jong. Ik liep naar Sharailah. We moeten praten zei ik tegen haar. Sharailah ging met me mee, Ik moet je wat vertellen , Sharailah keek me diep in mijn ogen aan. Ik voel nog wat voor je zei ik haar. Ze keek blij, ik wil je terug zei ik haar. ECHT dat is geweldig riep ze. Maar zeg niets tegen Ebigon oke dat breekt haar hart, zou ik niet doen zei Sharailah.

Ebigon pov

Ik keek na rechts en wie stond daar, Aregorn. Ik rende naar hem toe, wat doe je hier riep ik blij. Oh ik kom jullie helpen hij legde zijn hand op mijn schouder, bedankt zei ik tegen hem. We liepen samen naar Legolas. Hij was weer met Sharailah aan het praten.
Een paar uur later waren we dus echt van plan om mijn zusje op te halen.
Op mijn paard gingen we naar de dwarves. Mijn zusje moest daar zijn opgevangen, ik ben zo benieuwd hoe ze er uit zag. Vind je het niet erg dat ik mee ga zei Sharailah. Ik negeerde haar en begon een gesprek met Aregorn. Je mag haar niet zo eh Aregorn keek me vriendelijk aan, nee eigenlijk niet nog erger ik haat haar , Aregorn lachte ik mag haar ook niet ze is al helemaal niets voor Legolas ze is echt een verwaand achterlijk krengetje zij Aregorn tegen me. Oh eindelijk iemand die me begrijpt , samen lachte ik en Aregorn. Ik zie aan je gezicht je vind Legolas leuk eh zei Aregorn, ja elke keer als ik hem aankijk krijg ik kriebels in mijn buik zo raar nooit gehad ik lachte naar hem en hij lachte terug. Aregorn ging naast Legolas rijden wat verderop. ok paar maanden zonder seks dat gaat me wel lukken lachte Andrea. Ja jou wel ik hoor je elke avond mafkees zei ik tegen Andrea. Dat is niet waar sukkel lachte ze.

Reageer (2)

  • FantasyXxxX

    Iknow maar ik typ alles met m twlfoon xD faal

    1 decennium geleden
  • DamonEnzo

    1 klein mis puntje Het is nier Aregorn Maar Aragorn

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen