Foto bij hoofdstuk 2 ~ het adres

"Eindelijk!" roep ik opgelucht als ik de bel hoor. "Vrijheid!!" Roept Zayn. Ik pak mijn boeken bij elkaar, stop het in mijn tas en loop samen met Zayn, Liam en Niall het lokaal uit. Als we buiten zijn nemen we afscheid van Niall en Liam. "Byee!" zeggen Zayn en ik. "Byee!" antwoorden ze luidt. "Zo, weer een dag school zit erop! nog 1 dag en dan... WEEKEND!!" "Ja! Eindelijk! " na nog even praten springt Zayn bij me achterop en gaat zoals gezegt mee naar mijn huis.

Na een tijdje fietsen zijn we eindelijk bij mijn huis. Zayn springt als ik nog zo'n 2 meter moet fietsen van mijn fiets af. Even later stap ik ook af, zet dan mijn fiets weer in de garage, loop naar de deur, maak hem open en lopen naar binnen. "Mijn moeder is niet thuis." zeg ik tegen Zayn. "Oké!" Eerst pakken we wat drinken en een lekker koekje. "Mag ik het kaartje eens zien?'" zegt Zayn als we het eten en drinken op hebben. "Ja tuurlijk! Hier." en ik geef het kaartje "Wel een mooie!" zegt Zayn lachend. "Ja klopt. " antwoord ik serieus. Ik vind hem ook ècht heel mooi. Er staat een kerstboom op met allemaal hartjes erin. Ook aan de binnenkant van het papier staan hartjes. " Heb je de envelop ook nog? " vraagt Zayn. " Euhm.. even kijken.. Ja! Hierzo! " en ik geef de envelop aan Zayn. " Eens even kijken.. Ja daar! ! " " Hé ja! Lees eens voor! "

" Cirkelstraat 369
Blauwdorp
69124 UGH "


" Wat een raar adres.. " Zeg ik als Zayn klaar is met het voorlezen van het adres. " Ja, maar dat is juist een voordeel.. Toch? Als we dit intypen op internet dan vinden we het misschien wel gelijk!" " Ja dat is waar.. Maar ik heb nog nooit van Blauwdorp gehoord. Jij wel?" " Nee maar we vinden het wel joh! " " Ja, en zo niet dan is er vast nog wel een andere oplossing! " " Vast wel! Maar we gaan het eerst zo maar eens proberen. " Dus we lopen naar boven en gaan achter mijn laptop zitten. Daar zitten we dan, ik en Zayn, te zoeken naar iemand waar we niks van weten. Misschien wil diegene me wel lastigvallen.. Nee daar moet ik niet over nadenken.. Eerst maar eens kijken waar Blauwdorp ligt.
Als Zayn het adres heeft opgezocht en een één of andere kaart heeft aangeklikt kunnen we zien war Blauwdorp zo ongeveer ligt. " Daarzo! " zegt Zayn " Vlak bij Tarollo. Weet je waar dat ligt? " " Nee jij? " " Ja zo ongeveer wel ja, het is hier niet zo heel ver vandaan. " " Hoelang dan? " Vraag ik terwijl ik me nu heel dom voel. " Zo'n 11 km hier vandaan. " " Oké, ongeveer 30 minuten fietsen dus. " " Ja ongeveer. " antwoord Zayn waarna een korte stilte valt. Dan zeg ik vluchtig : " Morgen dan maar? " "Morgen daarheen? " "Ja! " " Oké doen we! " zegt Zayn dan vrolijk " ik heb wel zin in een beetje avontuur. " Dan moeten we allebei lachen, maar eigenlijk ben ik heel zenuwachtig. Zoiets gebeurt niet iedere dag. " Hé Zayn, wil je misschien blijven eten? Er is toch niemand thuis. Dan kunnen we wel even een pizza klaarmaken! " " Ja tuurlijk! Ik sms gelijk even naar mijn moeder. " Als Zayn dat aan het doen is pak ik ondertussen en pizza uit de diepvries en stop hem in de oven.
Na 10 minuten haal ik de pizza eruit en snij hem doormidden. " Ik heb an een halve wel genoeg, en jij? " " Ik ook wel. " antwoord Zayn.
Zo zitten we allebij een stuk pizza te eten.

Reageer (2)

  • Michellexx1D

    Vet leukk verhaal ga snel verder lezen!!(Y)(H)

    1 decennium geleden
  • Petrified

    Leuuk!! Snel verder(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen