Op het briefje staat: om half 8 bij de school hier tegen over afspreken? Love you! Xx. Evan heeft geen papier dus antwoord ze via de wapp: Ja is goed! Love you toooooo! <3!xx.

Om half 8 staan Rein en Eva bij de school tegen over. Rein zegt: " Toevallig dat je naast me woont!" "Hahaha ja!" "Moet ik je een rondleiding geven? Door Waalre?" "Ja is goed." Ze gaan overal langs. Aan het einde zegt Rein: "weetje al naar welke school je gaat?" "Ja, het van maerlant Lyceum!" "He daar zit ik ook, welke klas kom jij?" "In g2G, jij?" "Slimmerik ik kom in AV3F" "oke!" Dan oppeen zegt Rein: "Zullen we samen naar school fietsen?" "Ja is goed maar dan moet mijn zussie Nienke wel mee fietsen!" "Das niet erg! En oja we kunnen ook samen naar hockey fietsen, de mc1 en jc1 trainen tergelijkertijd!" "Ja lijkt me gezellig, ik moet nu wel naar binnen, sorry! Anders worden mijn ouders heel erg ongerust! Doei" "doei" en ze gaan allebei naar hun eigen huis. Als Eva thuis is zegt ze tegen Nienke: "we hoeven na de vakantie niet alleen naar school te fietsen, Rein zit op de zelfde school." "Mooisoo." Eva en Nienkw gaan naar boven, ze slapen met zijn tweeën in de logeerkamer. Die is al ingericht en de andere kamers nog niet. Ze vallen in slaap.........

6 weken later was he huis eindelijk klaar. Nou op 1 ding na dan de tuin. Dat was geen probleem. Juul komt vandaag bij Eva slapen. Eva verheugd zich er erg op! Het is de op 1 na laatste dag voor Juul van de vakantie. Eva heeft nog 9 dagen. Eva staat Juul al buiten op te wachten. Als Juul uitstapt rent Eva er als een gek naar toe. Ze geven een knuffel. als ze elkaar loslaten zegt de vader van Juul: "Ik ga nu weer weg, ik kom jullie morgen weer halen. In de middag ergens. Dan komen jullie 1 nachtje bij ons logeren en dan kunnen jullie nog 1 keer samen naar het Erasmus (oude school)." Na het toernooi was het vakantie dus niemand wist dat Eva verhuist was en dat ze verkering had met Rein. De meeste kinderen hadden wel ontdekt dat ze niet op de klasselijst stond want ze werd helemaal gespamd op wapp, ze heeft daarom een nieuwe nummer gekregen. Als de vader van Eva weg is gaan demeiden op een koprolstang zitten op het schoolpleintje tegenover. De meiden zijn aan het kletsen. Opeens komt er een auto aan rijden. Hij stopt voor Rein zin huis. UIt de auto stapt Daan. Juul zegt: "OMG, dat is Daan van mainstreet. Hij ziet er nog veelknapper uit in het echt. Ikmoet zijn handtekening!" De meiden rennen naar Daan toe.Daan zegt:"Hoi." Juul antwoord: Hoi, mag ik je handtekening" "Ja hoor." Daan zet zijn handtekening op een blaadje die Juul toevallig in haar broekzak had. Dan zegt Daan: "Hey, ben jij niet het vriendinnetje van Rein?" HIj kijkt Eva aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen