Aan het einde van het toernooi, EMHC JC1 was eerste geworden van de jongens en HCZ MC3 was eerste geworden van de meiden. Nu kon de vakantie echt beginnen!

Vandaag was de dag van de verhuizing zit samen met haar tweeling zus Nienke en hun kleinere broertje Sven op de achterbank in de auto. Haar ouders zaten voorin. Ze zijn er bijna. De verhuis vrachtwagen rijdt voor hun en ze rijden achter de vrachtwagen een straatje in. Ze stoppen. Iedereen stapt uit en ze staan boor een super groot huis. Ze lopen naar de voordeur. De vader van Eva doet de voordeur open. Ze gaan naar binnen. Hij gaat een rondleiding geven door het huis, omdat hij er al was geweest. Als het huis klaar was mocht Juul komen logeren, het was toch vakantie. De vader van Eva laat de keuken zien. Eva denkt woow die is groot, hij is ongeveer net zo groot als de woonkamer in hun oude huis. Dan lopen ze door naar de woonkamer. Die is echt mega groot. Nienke, Sven en Eva staan met open mond te kijken. Daarnaast was nog een kamertje. Dat wordt de speelkamer. Ze gaan naar de trap en ze gaan naar boven. De eerste kamer is voor Nienke, hij is heel groot. De tweede kamer is de badkamer, die is ook mega, als de meiden horen dat ie alleen van hun in gillen ze het hele huis bij elkaar! De derde kamer is voor Eva, die is ook heel groot. De vierde kamer is de logeerkamer. Dan is er nog een trap naar boven. Ze gaan met hun ouders en broertje mee naar boven. De eerste kamer is voor Sven. Hij is iets kleiner als van de meiden, maar Sven vindt het al super groot. De tweede kamer is nog een badkamer, die is ongeveer net zo groot als de badkamer beneden. De derde en laatste kamer is voor hun ouders en is echt mega!

Als Eva op haar vensterbank in haar kamer zit kijkt ze uit haar raam, ze ging even naar het huis naast haar kijken. Het zag er bekend uit. Ze ging nadenken. Opeens wist ze het. Het is het huis van Rein ze herkende het van het filmpje. Ze kijkt langs de ramen, opeens ziet ze Rein voor het raam zitten bij het andere huis. Hij is huiswerk aan het maken. Ze stuurt hem een wap: hey Rein, kijk is naar het huis naast je en dan het derde raam!(Y)! Xxx Eva. Ze verstuurd hem. Een paar seconde later ziet ze rein op kijken. Hij zwaait en begind iets te schrijven later hangt hij het papiertje voor het raam.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen