Foto bij 011 - P.O.V Anne

op naar Amsterdam ! (:
x Anneee

Harry en Tonnie lopen hand in hand. Je ziet dat ze heel erg verliefd zijn! Harry wilt dat Tonnie mee naar z'n huis gaat. Ze vindt het helemaal geweldig dat hij het aan haar vroeg, maar Tonnie kennende moet ik altijd mee, net zoals vandaag. We moeten even op het perron wachten voor de trein. Ik pak m'n mobiel en check Twitter. Ik zie dat Tonnie een kwartier geleden nog wat had getweet en Harry ook! "Bij de Starbucks met lieve Anne <3" en op hetzelfde tijdstip tweette Harry "At Starbucks with some lovely people. x". Nu ik het lees realiseer ik me dat hij helemaal alleen was. Bedoelde hij Tonnie misschien?
De trein is er. We zitten eerste klas. Harry betaalt alles, aangezien hij miljoenen bezit maakt het echt niet uit of we nou eerste klas of tweede klas zitten. Alhoewel hij bij tweede klas waarschijnlijk wordt overspoelt door fans! Tonnie en Harry stappen eerst in, ik loop er wat achteraan. Het maakt me niet veel uit aangezien ik niet echt zo'n zin heb om mee te gaan. Ik zal er toch maar een beetje bij zitten heel de dag. Harry zoekt een plaatsje uit. We zitten in een 4 zit, Tonnie en Harry zitten naast elkaar en ik alleen tegen over hen. Ik luister een muziekje en staar wat uit het raam. Ik weet niet hoelang het nog duurt dus ik dut wat in. Als ik af en toe eens opkijk zie ik Harry en Tonnie hand in hand zitten. Op een gegeven moment komt Harry's mond steeds dichter bij die van Tonnie en voor ik het weet zoenen ze. Wow, dat duurde niet lang zeg! Ik heb Tonnie nog nooit zien zoenen met een jongen, dus ik ben eigenlijk best wel verbaasd en klaarwakker als ik dit zie. Ik mis het om iemand te hebben om mee te knuffelen en te zoenen en grappig mee te doen. Ik zit wat te dagdromen en voor ik het weet slaap ik.
* Ik ren over het perron van de trein recht in zijn armen. Hij kust me en hij knuffelt me. Ik heb hem nog nooit zo blij gezien! 'Ik hou van je Anne.' 'Ik ook van jou.' We kijken elkaar aan in de ogen en we weten het zeker, wij zijn voorbestemd. Hij pakt m'n hand en trekt me mee over het perron, we gaan een fotohokje in en hij trekt een gek gezicht. *
'Anne, Anne! Word wakker!' roept een vage stem. Ik doe langzaam m'n ogen open. Het was maar een droom... Tonnie staat voor me en schreeuwt in m'n oren. 'Anne! Jemig, waarom ben jij zo moeilijk wakker te krijgen?! We moeten er snel uit gek!' voor ik rechter op kan zitten trekt Tonnie me overeind en duwt ze me de trein uit. Ik kijk haar boos aan. 'Pfff, je maakte me wakker kut kind.' Ze kijkt me aan met een arrogante blik. We weten dat we het niet menen en we beginnen te lachen. Harry trekt Tonnie mee en Tonnie mij. Ik loop achter hun aan terwijl Harry met een arm om Tonnie heen loopt. Ik kijk om me heen, Amsterdam in. Nu ik erover na denk hebben we best wel lang in de trein gezeten en heb ik dus ook best wel lang geslapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen