Foto bij Kennismaking, ik

Ik merk dat ik al beggonnen ben met het vertellen over mijn avontuur maar nog helemaal niks heb gezegd over de personages van mijn verhaal. Ik begin met me zelf...

Naam: Katy Stip.
Woonplaats: Eindhoven
Leeftijd: 14 jaar 3 maanden en 21 dagen
Karakter: Dit heb ik aan mijn zusje overgelaten want zij kan het beter weten dan ik.
Heel sportief en gedisciplineerd. Maar dat zit er bij als je een topsporter wilt worden, elke dag 5 uur traint en ook nog goede sijfers voor school wilt halen.
Meestal heel lief en heel moeilijk boos te krijgen. Maar als het je wel lukt moet je oppassen want dan is ze echt boos.
Altijd positief.
Rustig en niet snel zenuwachtig.
Kan absolut geen talen, maar precieze vakken (wiskunde, natuurkunde, scheikunde...) zijn voor haar een fluitje van een cent.
Houdt heel erg van water. Anders was ze niet al meerdere keren Nederlands jeugd zwemkamioen.
Uiterlijk: Golvend, best lang, zacht, stevig, bruin haar. Roze lippen. Grote, fel groene ogen. Je weet wel, sommige katachtigen hebben felle donkergroene ogen. Zo iets heb ik ook. Ik ben niet heel groot, eerder iets te klein. Ik heb sproeten. Als de lente komt komen er veel bij en worden ze steeds duidelijker. Hou dichter bij de zomer, hoe meer. Maar, gellukig, wanneer de herfst begint verdwijnen de nieuwkomers weer. Ongeveer 1,65. Maar ik zal niet echt meer groeien. Ik ben zelf best dun volgens mijn vriendinnen. Ik heb eigenlijk bijna geen vet. Alles wat je ziet is spier.
Hobby's: Ik hou van lezen, zingen en zwemmen. Maar dat laatste is logisch anders ging ik niet serieus aan de slag met zwemmen. Ik hou heel erg van zingen ook al kan ik het absolut niet. Ik zing voor al 's ochtends wanneer ik na een heerlijke slaap mijn kamer opruim. Als ik dan zing komt mijn zusje mijn kamer binnen en begooit met haar kussens tot dat ik ophoud. Ik hou supper veel van lezen. Als ik de kans kreeg zat ik de hele dag in mijn zitzak en las 5 dikke boeken door elkaar. Ik lees niet zo maar elk boek. Ik hou van over de letters vliegen en niet elk woordje lezen. Dat kan alleen bij dikke boeken, bij dunne is het gewoon onmogelijk. Ik hou van historische, fantasy en sciencefiction boeken. Historische boeken moeten niet over onze tijd gaan of dich bij onze tijd, maar over de tijd voor 19e eeuw. Ik vond de Guillotine van Simone van der vlucht heel mooi desondakns dat het een best dun boek is. Ik raad echt aan om die te lezen.
Ik haat: Wat wel appart is, ik haat winkelen. Voor een meisje is dat raar. Ik haat om opgesloten te zitten in een kleine ruimte. Ik krijg het dan benouwd. Ik neem nog liever een trap dan een lift ook al moet ik naar de 100e etage.
Meer kan ik eigenlijk niet vertellen over me zelf. Wat ik ben vergeten vertel ik wel in mijn verhaal.

Reageer (2)

  • evgovch

    op zich eline zal dat kunnen
    maar ik schrijf een echt fantasie verhaal
    z'n soort van gouden kompas, maar dan wat dichter in de buurt van sciencefiction.
    en als ik jouw verhaal zo lees is het ook een fictie (natuurlijk is het fictie, de meeste verhalen (vooral met doel tot vermaking) zijn fictie), maar dan (een stuk) meer realistischer
    wel een mooi verhaal

    1 decennium geleden
  • ElineM

    misschien kan je ook even mijn verhaal lenen; dat gaat ook over een amulet!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen