* I'm better off drunk*

Harry pov.


“Nee, nee , nee!” riep onze manager. “Harry wat heb je toch?! Wordt het je te veel? Ben je over vermoeid?” Ik kreeg een uitbrander, maar ving slechts de helft op. Wat had ik? Niets. Charlien was weg en nu had ik niets.. En ja misschien werd het me te veel, maar dat kon ik niet aan hem zeggen.
“Nee, sorry. Ik was met mijn gedachten even anders.” zei ik vlug en ik maakte mijn hoofd leeg, om me op het zingen te storten.

“Goed.” zei de manager op het einde. “Zo is het wel goed voor vandaag. Harry zie dat je goed uitslaapt vannacht.” dat laatste zei hij op een nogal strenge toon, toch knikte ik braaf en liep toen de deur uit.
“Okeh, Harry. Ik heb er genoeg van. Vanavond gaan we uit.” Ik schrok van Louis die plots naast me liep.
“Ik denk niet dat ik met je mee ga vanavond.” probeerde ik, maar tevergeefs. Eens dat Louis een idee had, werd het uitgevoerd ook.
“Tutututut, je kan toch niet tegen me op. Vanavond sta ik samen met de rest voor je deur. We zijn om 8 uur daar , dus zorg dat je klaar ben!” en toen huppelde hij de gang uit en was ik alleen. Ik streek met mijn handen door mijn haar en dacht er over na. Misschien was het niet zo een slecht idee, en misschien zou het me zelfs helpen. Ja, ik zou klaarstaan en ik zou voor een keer Charlien kunnen vergeten...

De jongens trokken me naar de eerste en beste club en sleurde me naar binnen. Vrijwel meteen had Louis vijf drankjes in zijn handen. Geen idee hoe hij die allemaal tegelijk kon vasthouden, zonder te morsen. Maar het was dan ook Louis, die jongen was en bleef speciaal. Iedereen nam een drankje, behalve Liam waardoor Louis me met een grijns de extra beker gaf. Veel te snel dronk ik het eerste drankje op, waarna het tweede volgde.
“Easy, tiger.” zei Louis, maar ik hoorde de geamuseerde ondertoon in zijn stem. Ik draaide me om en bestelde nog een paar drankjes, tot ik me al wat losser voelde worden. Het leek me een gepast moment om dronken te worden. Ik lachte naar de anderen, waarna ik me een weg baande naar de dansvloer.

“Harry?” hoorde ik een stem , die ik vaag herkende. Ik draaide me om en zag het meisje , waarvan ik zielsveel hield.
“Charlien” zei ik zweverig. Ze draaide met haar ogen.
“Wat doe jij hier?” zei ze.
“Kan ik ook aan jou vragen.” beantwoordde ik. En weer draaide ze met haar ogen, maar wist niet wat ze verder moest zeggen.
“Wil je naar buiten?” vroeg ik. Ze knikte en ik maakte een buiging.
“After you.” zei ik , zogezegd, elegant. Ze schudde haar hoofd en liep de zaal uit.

Pas toen ik bijna met mijn gezicht in het gras viel en daarna een engeltje probeerde te maken, had Charlien door dat ik dronken was.
“Wat heb je toch?” zei ze,” oh nee.. Ben je dronken?” Ik lachte .
“Only if you want me to be?” zei ik, waarna ik plat lach van het lachen. Voor de zoveelste keer draaide ze met haar ogen. Ze kwam naast me zitten. Plots stopte ik met lachen en keek haar serieus aan.
“Weet je..” zei ik, waarna ik aan haar haar ruikte, “je haar ruikt lekker.” Ze schudde haar hoofd. En keek naar haar gsm.
“Oké, het is tijd om je roes uit te slapen Harry.” zei ze plots en ze trok me recht aan haar arm.
“Waar gaan we heen?” vroeg ik.
“Naar mijn huis.”



Ik heb het vandaag gewoon te druk met alles behalve m'n examens, dus hier nog een stukje.. XxJulie

Reageer (2)

  • xMuurbloem

    Ik wil da ze terug samen zijn ! ;o xxx

    1 decennium geleden
  • LouiTie

    Mhihih Yess, gaan ze weer same zijn? :) xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen