Foto bij 006 - P.O.V Tonnie

hoooofdstuk 6! (:
x Tonnie

Ik doe de deur open van de achteringang en we lopen ze zacht mogelijk naar binnen zonder dat iemand iets merkt. Ik wacht op het juiste moment en duw Anne aan de kant. Ze stoot met haar hoofd tegen een paal aan. Oeps, iets te hard geduwd. Hopelijk doet het niet veel pijn! 'Wat moet dat hier dame?' Ik zie dat een boze beveiligingsman me heeft gezien en komt met een hoog tempo naar me toelopen. In m'n ooghoek zie ik dat Anne snel weg rent. YES het plan werkt! De man is inmiddels dichterbij gekomen en vraagt wat ik hier doe. 'Ik ben verdwaald. Ik kwam hier voor de One Direction signing maar ik wist niet waar ik heen moest dus ging ik maar hierheen.' 'Dat is niet de bedoeling meisje! Ga maar terug naar alle andere meiden achter dit gordijn.' Hij wijst naar het gordijn naast ons en door het spleetje kan ik erdoorheen kijken. BAM PATS BOEM 'AU!' Ik kijk snel achter me en zie dat de kamerdeur die eerst dicht was, open staat. 'ANNE!' Ik ren snel naar de kamer en de beveiligingsman rent achter me aan. Ik kom de kamer binnen en zie Anne verward op een stoel zitten. Niall zit voor haar gehurkt met een flesje water. Oeeeehh ik zie de liefde tussen hun met het uur groeien! Harry komt naar me toe lopen en vraagt wat we hier doen. 'Ik ben hier voor de signing en ik was verdwaald en toen ik kwam opeens hier terecht.' Uit paniek zei ik maar iets en doe alsof ik Anne niet ken. Geen idee waarom ik dat zei, maar het was niet zo slim. Harry ziet aan me dat ik een beetje verward ben en slaat een arm om me heen. 'Ik zal wel even aan Paul vragen waar je heen moet.' En hij loopt naar Paul. Een paar seconden later gebaart Paul dat ik mag gaan en ik loop de deur uit. Ik kijk nog even snel achterom en zie Anne gezellig praten met Niall. Het komt vast wel goed met d'r! Ze zal zo ook vast wel weg mogen en kunnen we samen alsnog naar de signing.
Waar moet ik nou heen? Ik zie Anne nergens en overal lopen gillende meiden. Ik raak in paniek en ren maar gewoon ergens heen. Weg van al dat gegil. Ik kom buiten uit en daar staan nog meer fans. Waar is Anne?! Ik kom hier nooit meer uit. Laat ik maar tussen de fans gaan staan en misschien kom ik nog andere bekenden tegen die ik ken van Twitter.
'ONE DIRECTION! ONE DIRECTION!' Iedereen om me heen staat te schreeuwen en wachten tot de jongens naar buiten komen. 'WOOOO AAAAAH OMG OMG OMG!' Volgens mij zijn ze er.. Ik probeer boven alle hysterische meiden uit te kijken en ik zie Harry het podium oplopen. Achter Harry loopt Louis, daarna komt Zayn het podium op en als laatst Liam. Ze zien er weer geweldig uit zoals altijd. Wacht... Waar is Niall?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen