Foto bij Wandeling in het park

Merel wandelt in het park met haar hondje Nando, wanneer ze opeens keihard het liedje 'Summerlove' door de speakers van een radio hoort knallen.. Verscholen achter een boom kijkt ze toe, wat ze daar ziet is ongelofelijk grappig, Niall, Liam, Louis, Harry & Zayn zijn alle 5 aan het dansen met een handdoek. Terwijl ze na een tijdje neerploffen met hun handdoek naast hen, kijkt Merel nog altijd bewonderend toe, ze grinnikt er zelfs een beetje van. Niall meent iets gehoord te hebben & staat uitgeput op. Merel houdt zich stil, maar als Niall dan plots "Boo" zegt, schiet Merel als een pijl uit een boog ervandoor. Maar Niall is sneller, loopt tot voorbij haar, laat haar stoppen & pakt haar dan op. Hij draagt haar naar een afgelegen bankje in het park. Het bankje staat onder een treurwilg. Terwijl Merel naar beneden kijkt, kan Niall zijn ogen niet afhouden van Merel.
"I'll be right back honey!" roept Niall & Merel kan Niall nog net zien weghuppelen. Niall komt teruggehuppeld met een groot laken, een fles Kidibul champagne, aardbeien & een bus slagroom.
Niall legt het kleed op het gras & schenkt de glaasjes in. Terwijl Niall & Merel gezellig aarbeitjes met slagroom zitten te eten, zijn de andere boys hen zo'n ienieminibeetje aan het bespioneren. Maar Niall noch Merel ziet dit, want ze hebben alleen maar oog voor elkaar. Niall maakt een bloemenkrans van madeliefjes & plaatst deze op het hoofd van Merel, daarna pakt hij een aardbei & spuit er een toefje slagroom op. Deze aardbei steekt hij in Merels mond, terwijl dit gebeurt, trekt Harry een foto en zet hem op Twitter met het onderschrift "THE LOVEBIRDS EATIN' STRAWBERRY'S". Net op dat moment kijken Niall en Merel elkaar diep in de ogen.
"Would you be mine forever?" vraagt Niall & Merel antwoordt "For sure my little leprachaun!"

Reageer (1)

  • MerelHoranx

    Omygood dankuuwel :D
    ik zit helemaal te blozeeen :D haha echt goe !
    doe zo verder meid :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen