Om 17:00 uur komt Rein de tent binnen en vraagt aan Eva of ze even mee wil lopen. Eva en Rein gaan naar het speeltuintje en gaan daar op een bankje zitten. Rein vraagt: "Hoe oud ben je eigenlijk?" "Ik ben 13 jaar!" "Wanneer ben je jarig?" "7 november." "Heb je een vriendje?" "Uhm nee" Eva denkt waarom vraagt hij dit allemaal. Dan zegt Rein opeens: "Eva wil je verkering met mij?" " ja tuurlijk" ze lopen samen hand in hand terug en voor de tent zegt Rein: " Ik ga terug naar mijn team oke?" "Ja is goed" " zie ik je vanavond bij de disco?" " ja zeker!" "Doei!" "Doei" Eva loopt de tent binnen. Het is er muisstil en iedereen kijkt haar aan. Juul vraagt: "Wat moest hij van je?" "Hij heeft me verkering gevraagd!" "En wat heb je gezegd?" "Ja natuurlijk." "Zo leuk!"

's Avonds is de disco. Zowat iedereen weet dat Rein en Eva verkering hebben. Bijna aan het einde van de disco wordt een sloom nummer gedraaid en Rein komt naar Eva toe en vraagt of ze met hem wil dansen. Ze dansen!

Na de disco was Eva nog mee geweest samen met Juul naar het team van Rein, daar hebben ze doen durven of de waarheid gedaan! Daarna gingen Eva en Juul terug naar hun eigen tent. Toen ze er aan kwamen keek Eva nog heel even op haar telefoon. Ze ziet dat ze een ongelezen bericht had. Ze opend hem en dit staat er in: Hi Eef, Lles goed daar? Ik hem een tegenvallertje! We gaan verhuizen naar Waalre, papa moet ergens anders werken! Maak je niet te veel zorgen! X mams. Eva slikt en ze antwoord: hooi mams, alles goed hier ik heb verkering met Rein van mainstreet! En naar Waalre helemaal? En wanneer vertel allemaal als ik thuis ben! X Eefje! Eva legt haar telefoon weg en valt met een raar gevoel in haar buik in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen