Als Eva en Juul terug in hun tent zijn kijkt Eva op haar telefoon. Ze heeft twee ongelezen berichten. De eerste is van haar moeder. Dit staat er in: Hoi Eef, hoe gaat het daar? Al wedstrijden gewonnen? X mams. Als Eva het heeft gelezen antwoord ze: Heey mams, hier is alles goed! We hebben net gewonnen! En ik heb een handtekening van Rein van MainStreet! Xxx Eef. Dan opent Eva het andere berichtje, het is van een onbekend nummer. Dit staat er in: Hoi Eva, super leuk dat je bij mijn wedstrijd komt kijken! Welk tentnummer zit jij dan kom ik vanaaf ff langs! X Rein van Duivenboden. Eva denkt omg hij schrijft een x en ze antwoord: hooi Rein, ja word leuk ff jou en je teampje aanmoedigen!(hoera) met zulke supporters moeten jullie wel winnen xD! Ik zit in tent 4, laat je ff weten wanneer je komt? X Eva. Ze verstuurt hem.

Om 12:00 uur staan Eva en Juul bij de wedstrijd van Rein en zijn team te kijken. Rein staat dik voor als hij wordt gewisseld in de 2e helft. Hij zegt: "Ik kom om 17:00 uur langs oke?" "Ja, is goed. Alleen wij moeten nu gaan we spelen na jullie een wedstrijd! Kom je kijken?" " Ja is goed, tot straks!" Juul en Eva gaan snel richting het clubhuis want ze zijn al te laat!

Eva is aan de bal. Het staat 0-0 en er zijn nog maar 5 minuten te spelen. Eva denkt ik ga de cirkel maar in en probeer een strafcorner te halen. Ze loopt de cirkel in en zoekt een voetje. Hij komt tegen een voet aan. De scheidsrechter fluit. Het is Eem strafcorner. Dit betekend dat Anouk, de rechts achter de bal aangeeft, Juul hem stopt en een klein tikje geeft en dat Eva hem met een sleeppouche het goal in schiet. Anouk geeft de bal mooi aan, Juul stopt de bal en geeft hem een klein tikje, Eva neemt de bal in haar stick en ze sleept hem heel mooi de rechterbovenhoek in. Alle meiden van HCZ juichen! Twee minuten daarna is het afgelopen. Eva rent zo snel mogelijk naar de dus-out waar Juul staat ze springt in Juul der armen en ze vallen opmde grond. Ze gaan stuk van het lachen, maar dan opeens hoort Eva een stem: "Zo komen jullie nog bij meiden?" Eva schrikt op als ze herkend dat het de stem van Rein is. Ze zegt: "Ja hoor! Hahahaha " "mooi doelpunt Eef! Kun je het mij ook leren?" " ja tuurlijk!" "We moeten nu uit gaan lopen! Doei" "Doei tot 17:00 ik kwam dan naar je toe he?" Terwijl Eva rent zegt ze: "Ja tot straks!" "Doei"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen