Foto bij 18.

heeeii sorry dat het iets langer duurde, maar ik was echt inspiratieloos! iemand nog ideeën die ik kan gebruiken?

reacties? kudo?

x

vanuit Linde
- 9:30 ’s ochtends –
Ik word wakker en kijk op mijn mobiel, ooh 9:30 mooie tijd om wakker te worden. Dan zie ik dat Rein de foto heeft gestuurd, aahw het is wel een hele leuke foto, ik ben zo blij met Daan als vriendje! Ik zie dat Rein er nog wat achteraan heeft gestuurd:
Rein: Jullie, zijn echt zoo lief samen! Ben zo blij dat ik niet meer geheim hoef te houden voor jullie dat jullie elkaar leuk vinden!!
Ik typ snel terug
Ik: jaa, ik ben ook heel blij dat je het niet meer geheim hoeft te houden! Haha

Dan hoor ik wat bewegen naast me en Fleur word ook wakker, ze zegt meteen “goeiemorgen! Ik heb zoo vet gedroomd!” ik vraag meteen “ooh waarover dan?” “nou we gingen al eerder naar jou en toen kwamen we hier en mochten we naar een concert van mainstreet-” begint ze vrolijk te vertellen, “haha, dat was geen droom Fleur!” zeg ik lached, “hebben wij dan gister serieus mainstreet ontmoet, zijn we met een limo geweest, backstage bij hun concert, is Daan jou vriendje en slapen we nu in de kamer naast hun?!” vraagt ze met grote ogen aan me. “hahah, ja dat is allemaal gebeurt of gebeurt nu!” zeg ik nog steeds lachend “omg, serieus? Haha” zegt Fleur nog steeds verbaasd, “jaaaaaaaa, serieus hahah!”. Van mijn lachen is de rest volgens mij ook wakker geworden, want opeens is er beweging in het andere bed en ja hoor ik zie Lotte en Roos ons allebei aankijken. “waar zijn jullie nou weer om aan het lachen?” zegt Roos duidelijk nog moe. “haha, nou Fleur dacht dat ze gedroomd had dat we gisteravond naar een optreden van mainstreet waren geweest en dat ze eigenlijk alles gister had gedroomd” zeg ik en ik schiet alweer in de lach. “nou niet aardig je lacht me gewoon uit!” zegt Fleur dan beledigd, “helemaal niet ik vind het gewoon grappig dat je dacht dat je het droomde!”. Ondertussen zijn Roos en Lotte ook recht op gaan zitten en ik vraag dan maar “en hoe vonden jullie het gister??” ik hoef niet lang op antwoord te wachten, want ze beginnen al snel door elkaar te vertellen dat het heel leuk was! “en hoe vinden jullie mainstreet in het echt?” Fleur begint meteen weer helemaal vrolijk te praten “ik vind ze echt geweldig, en toch wel vooral Rein” “ooh nee, daar gaan we weer” zegt Lotte, “idd, met hoe leuk je hem wel niet vind” zegt Roos er achteraan. “maakt niet uit praat maar verder haha” zeg ik lachend, want ik ben degene die weet dat Rein haar ook leuk vind. “nou hij is gewoon geweldig en nu ik hem in het echt heb gezien is hij nog veel leuker!” zegt Fleur dan. “en jullie 2” vraag ik en ik kijk Roos en Lotte aan, “jullie vinden Owen en Nils toch ook leuk?” “ja klopt” begint Lotte slaperig, “maar ik heb gewoon nog even niet de puf om zo blij te zijn als Fleur haha!” “haha, okee, laat maar zitten dan!” zeg ik lachend en sta dan op en ga even douchen. Roos, Lotte en Fleur gaan na mij douchen en dan zijn we allemaal klaar.

Vanuit Daan
-9:30 ’s ochtends-
ik word wakker en ik zie dat de rest nog ligt te slapen. Ik lig een tijdje rustig in bed en hoor de meiden op de kamer naast me al hard lachen. Dan worden Owen, Nils en Rein ook wakker. Dan pak ik mijn mobiel en kijk eventjes op twitter, terwijl de rest een beetje wakker word. Als ik Rein’s tweet zie zeg ik tegen Rein “gast, serieus?!”, Rein kijkt me slaperig en verward aan en vraagt “wat?”, dan begint hij zacht te lachen en zegt “ooh, die foto?” “wat anders?!” vraag ik aan hem, “ik vind hem best wel leuk en Linde vond hem ook wel leuk!” zegt Rein nog steeds lachend tegen me. Dan zegt Owen “dafuqq hebben jullie het over?”, Rein en ik schieten in de lach en ik zeg “nou ja als Linde het een leuke foto vond is het goed” dan komt Nils er ook tussen en zegt “nu snappen Owen en ik er nog steeds niks van haha” . Ik pak mijn mobiel en laat de tweet van Rein zien, “ooh, nu snap ik het!” zegt Owen en Nils knikt ook. Ik sta op en trek Rein ook uit z’n bed, “zullen we zo even gaan kijken beneden wat we vandaag kunnen gaan doen?” niet veel later lopen we samen richting de lift. “vind je Fleur leuk?” hij geeft geen antwoord dus zeg ik “is dat een ‘ja’?”, “uhh, nee hoezoo?” vraagt hij langzaam. Ik voel mijn mobiel trillen en zie dat ik een whapp heb van Linde:
Linde: hee, wat gaan jullie vandaag doen? X
Ik: uhh, weten we nog niet, Rein en ik wilde net beneden gaan kijken wat we kunnen gaan doen vandaag!
Linde: zullen we iets met z’n alle gaan doen?
Ik: jaa hoor is goed! Komen jullie zo ook ontbijten? Dan kunnen we met z’n alle ontbijten?!
Linde: ja, we komen er zo aan!
Ik: nemen jullie Nils en Owen dan ook gelijk mee, want die zijn nog boven!
Linde: ja we plukken ze wel uit jullie kamer haha!
Ik: okee, tot zo x
Linde: tot zo x

Ik stop mijn mobiel weer weg en kijk Rein weer aan, maar dan word hij gered door de lift die open gaat. Hij kijkt opgelucht en loopt snel de lift uit. We lopen richting de balie, dan roept Rein opeens “WE GAAN NAAR EEN PRETPARK!!!!!” ik begin kei hard te lachen, omdat Rein opeens heel blij is, maar eigenlijk is het wel een leuk idee! “dan moeten we wel op gaan schieten, want ik weet niet tot hoe laat die open is?” zeg ik dan, “we kunnen naar Walibi, want die is tot 1:00 open vandaag!”. Dan komt de rest aanlopen, Rein en ik lopen naar ze toe en Rein vertelt wat we willen gaan doen vandaag.

Vanuit Linde

Lotte, Roos, Fleur, Owen, Nils en ik lopen naar beneden, we lopen richting balie en zien daar Daan en Rein staan. Rein komt vrolijk naar ons toegerend en verteld zijn plan voor vandaag. Rein en Daan hebben bedacht om naar walibi te gaan, dat vinden we allemaal wel een leuk idee dus moeten we op gaan schieten! We lopen met z’n alle richting het restaurant en ik ga naast Daan lopen, hij vraagt “lekker geslapen?” “ja hoor, jij?” “ook wel, maar heb je wel gemist!” en hij geeft me een kus en een knuffel. “aahw, ik jou ook hoor” zeg ik glimlachend. We gaan gezellig met z’n alle eten, dan bedenk ik opeens hoe we daar eigenlijk willen komen “hoe gaan we in walibi komen jongens?” “ooh, ja, daar had ik nog niet over na gedacht..” zegt Rein droog, “we kunnen met de taxi?” zegt Owen dan, “goed idee” zegt Nils dan, “ik bel wel even!”. Hij pakt zijn mobiel en zoekt een taxibedrijf op. Hij toetst het nummer in en even later hoor ik hem zeggen “hallo, met Nils Käller, ik wil graag vervoer voor 8 personen..” dan loopt Rein naar Nils toe en roept hard in Nils mobiel “een limousine is ook goed hoor!” en iedereen begint te lachen. Nils hangt op en zegt “de taxi is er over een half uurtje” “je bedoelt toch wel die limo die ik wilde he!” zegt Rein en we beginnen allemaal weer te lachen. “okee, dan kunnen we allemaal nog even naar boven om onze spullen te pakken en dan gaan we!” zegt Owen blij.

-Half uur later-

We staan met z’n alle buiten op de taxi te wachten die ieder moment kan komen. Niet veel later komt de taxi aan, haha nou ja een taxibusje. We stappen allemaal in en je kunt met z’n 2en naast elkaar zitten dus ik zit naast Daan. Als ik achterom kijk zie ik dat Rein naast Fleur is gaan zitten en aan de andere kant naast ons zitten Roos en Lotte, daarachter Owen en Nils. We moeten een uur in de taxi zitten totdat we bij walibi zijn en ik zit rustig tegen Daan aan. Op een gegeven moment whapp ik Rein:
Ik: goh, wat toevallig dat jij nou juist naast Fleur zit?! Hahaha x
Rein: dat kwam gewoon zo uit! Doordat jij zo nodig naast je vriendje moest zitten, moesten ik, Owen, Nils, Fleur, Lotte en Roos 2 mensen uitkiezen die naast elkaar gingen zitten he! En toevallig waren Fleur en ik dat! En trouwens, Daan begon vanochtend ook al over Fleur, wat heb je hem verteld?
Ik: jaja, smoesjes je vond het zeker wel leuk dat je naast haar mocht zitten? Ooh en ik heb niks verteld aan Daan hij heeft het gelezen haha, hij zat blijkbaar mee te lezen gister in de limo met ons whappgesprek. En trouwens nu volgens mij weer…

Ik kijk op en zie Daan inderdaad meelezen, “sorry!” zegt hij en ik zeg “nou, dit vind ik echt niet kunnen hoor! Hoe ga je dit nou goed maken?” ik zie hem bedenkelijk kijken en dan zegt hij “als ik jou nou eens een kusje geef, is het dan weer goed?” “nou goed, maar alleen omdat je het allerliefste vriendje bent die ik ooit heb gehad!” hij geeft me een kus en dan kijk ik weer op me mobiel, weer een whapp van Rein:
Rein: ik vond het niet heel erg nee om naast haar te zitten haha...
Ik: haha, nouja heb plezier ofzo naast Fleur als je der maar niet verveeld, want ze is kei lief!!!
Rein: oke, ik zou oppassen haha!

Reageer (3)

  • daanlover15

    leuk love this story

    1 decennium geleden
  • ginadam

    leuk doe nog een stukjee ik hou van dit verhaal!! xx

    1 decennium geleden
  • 4199marisje

    echt zo leuk(lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen