Foto bij Personages: • District 12.

Voornaam, bijnaam, achternaam: Beryll -Lynn- Wakefield
Betekenis naam: Beryll haar naam betekend kristelheldere slang.
Leeftijd en geboortedatum: Beryll is 15 jaar en word op 22 december 16. Ze is geboren in het jaar 1996. Dus haar geboorte datum is: 22 december 1996.
District: Beryll komt uit district 12, steenkool.
Karakter: Beryll is een meisje van 1.68. Ze is dus niet zo heel erg groot en één van de kleinste tributen. Ze is er lief en kan goed met mensen om gaan. Ze probeert overal het beste in te zien om vrolijk door het leven te gaan. Zoals ik al vertelde, ze kan goed met mensen om gaan en is er beleefd tegen ze. Ze is geliefd bij vele mensen omdat ze zo vrolijk is, waardoor de mensen om haar heen ook vrolijk worden. Als ze droevig is, dan is ze ook echt gebroken. Dat kan komen door iemand die heel erg lelijk tegen haar doet of iemand die haar pijn doet. Ze heeft ook een donkere duistere kant in zich. Soms sluit ze zich het liefst af van de buiten wereld. Ze kan soms erg gemeen zijn, maar dat doet ze alleen bij de mensen die tegen haar gemeen doen. Ze houd er van tekenen en zingen. Ze is er beide erg goed in. Ze houd van de spotgaaien in het bos omdat hun terug zingen en zijn haar soort van beste vrienden. Ze is ook erg onzeker over zichzelf. Of ze wel lief is, of ze er wel mooi uit ziet, of ze wel goed haar best doet voor de mensen. Verder is ze heel erg spontaan en stemt wel overal in mee. Dus je kan haar het best omschrijven als: Een lief, klein, onzeker, mooi, vrolijk, emotievol meisje.
Foto van zichzelf:



Uiterlijk: Beryll is een meisje van 1.68 met bruin golvend haar en bruine ogen met goude stippen en een beetje blauw erdoorheen. Ze is dun, maar niet zo dun dat je echt haar ribben kan tellen. Onder haar rechter oog heeft ze sproetjes die tot haar neus lopen. Ze vind het zelf niet echt mooi, maar het past wel bij haar. Ze heeft volle lippen die van kleur zelf al mooi zijn. De kleding die ze meestal draagt is simpel en meestal met streepjes.
Talenten: Beryll kan erg goed met pijl en boog overweg. Daar jaagt ze meestal mee. Ze jaagt ook met messen. Dus ze kan ook goed met messen overweg en ze kan ver gooien. Ze weet hoe ze strikken moet maken en vallen moet zetten. Ze is alleen niet goed in vuur maken en kan niet met zwaarden overweg. Dat zou ze graag willen leren. Ze is ook goed in bomen klimmen en rennen. Ze is ook nog erg soepel en lenig waardoor ze erg veel dingen kan.
Zwaktepunten: Beryll kan niet goed met zwaarden overweg. Ze heeft het wel eens geprobeerd maar dat liep niet al te goed af. Ze kan ook geen vuur maken, maar wilt het wel leren. Voor de rest is ze erg emotioneel en vat alles persoonlijk op. Nouja, niet alles, maar het meeste wel, doordat ze zo onzeker is.
Levensverhaal: Beryll heeft geen famillie. Toen ze ongeveer twee jaar was is ze achter gelaten in het bos. Haar moeder werd uitgekozen als tribuut voor de hongerspelen, maar heeft het helaas niet overleefd. Haar vader is doodgegaan in een gevecht met iemand uit district 8. Beryll is een dag voordat haar moeder als tribuut is gekozen uit zekerheid in het bos neergelegd met eten voor zowiezo twee maanden en bijl en boog en een mes. Beryll heeft het overleefd doordat toen ze twee was alle dieren lief vond en ze ook geen kwaad kon doen. Ze is door de herten die ze tegen kwam aan eten gekomen en heeft zo overleefd. Toen ze een jaar of acht was is ze terug gegaan naar district 12 om daar eten vandaan te halen. Ze kent haast iedereen daar, maar toch woont ze nog in het bos bij de dieren. Wel moet ze elk jaar zichzelf weer inschrijven voor de hongerspelen. Ze zit niet veel keer in de pot en heeft maar zes bonnen erin zitten maar toch is ze elk jaar weer bang dat ze gekozen word. Maar dat is elk mens die daar woont.
Symbool: Kristelheldere slang.
Extra: "If you run, make sure you're running toward something. Never away. And make fun in your life. It's very easy to do that. If you just do it."

Voornaam, bijnaam, achternaam: Charles Bridges
Betekenis naam: -
Leeftijd en geboortedatum: Charles is 12 en word op 11 augustus 13. Hij is geboren in het jaar 1999. Dus zijn geboortedatum is: 11 augustus 1999.
District: Charles komt uit district 12, steenkool.
Karakter: Charles is een moedige jongen. Hij is het liefst alleen maar kan goed met mensen omgaan. Hij is erg aardig tegen andere mensen in zijn district. Hij is erg bang voor mensen uit het Capitool en duikt dan ook helemaal inelkaar als hij er ééntje ziet. Hij heeft op school veel vrienden omdat hij zo aardig is, maar buiten school speelt hij niet veel. Hij houd van lezen en schrijven en wilt later graag boeken schrijven, alleen hij weet dat dat nooit gaat gebeuren omdat iedere man in de mijnen moet werken.
Foto van zichzelf:



Uiterlijk: Charles is niet groot maar ook niet klein. Hij heeft de goeie lengte voor zijn leeftijd. Hij heeft plat grijzig/zwart haar en donkere ogen die geen kleur lijken te hebben. Hij kleed zich altijd gewoon zodat hij niet erg opvalt.
Talenten: Charles kan erg goed met pijl en boog omgaan en hij kan goed jagen.
Zwaktepunten: Charles kan niet veel dus eigenlijk is hij erg zwak. Hij wilt wel graag van alles leren.
Levensverhaal: -
Symbool: -
Extra: "I just want to win The Hunger Games."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen