Foto bij Personages: • District 2.

Voornaam, bijnaam, achternaam: Quinty -Quint- Liviny
Betekenis naam: -
Leeftijd en geboortedatum: Quinty is 17 jaar en word op 7 januari 18. Ze is geboren in het jaar 1995. Dus haar geboortedatum is: 7 januari 1995.
District: Quinty komt uit district 2, wapens en vredeshouders trainingen.
Karakter: Quinty is een lief spontaan meisje. Ze kan goed met mensen omgaan alleen is ook erg emotioneel. Ze huilt eigenlijk om de kleinste dingen en heeft snel pijn. Maar toch is ze wel geliefd bij de meeste mensen uit haar district. Ze houd van schrijven en kijken naar spelende kinderen.
Foto van zichzelf:



Uiterlijk: Quinty heeft licht blond haar dat bijna wit is als de zon erop schijnt en ze heeft hele lichte ogen. Ze zijn blauw maar dat is haast niet te zien omdat ze zo licht zijn. Ze draagt makkelijke kleding en maakt zich ook niet zo veel zorgen om haar uiterlijk.
Talenten: Quinty kan goed vechten en weet goed hoe ze met messen om moet gaan. Verder weet ze wat wel en niet eetbaar is.
Zwaktepunten: Ze kan niet goed rennen en in bomen klimmen. Ze kan ook niet goed met zwaarden en pijl en boog omgaan.
Levensverhaal: -
Symbool: -
Extra: "I'll just gonna try to survive."

Voornaam, bijnaam, achternaam: Nathaniel -Nate- Lloyd
Betekenis naam: Nathaniel zijn naam betekend sterke beschermer.
Leeftijd en geboortedatum: Nathaniel is net 18 geworden en word op 18 maart 19. Hij is geboren in het jaar 1994. Dus zijn geboortedatum is: 18 maart 1994.
District: Nathaniel komt uit district 2, wapens en vredeshouders trainingen.
Karakter: Nathaniel is een sterke jongen. Hij heeft een sixpack die goed zichtbaar is en gespierde armen. Hij is erg sterk en kan zo zware dingen optillen zonder moeite. Hij is ook best wel arrogant en hij denkt dat hij alles is. Maar toch heeft hij een hart. Hij is alleen aardig tegen de mensen van wie hij houd en de andere mensen boeien hem niet zo. Hij traint al zijn hele leven op de hongerspelen en het maakt hem niet uit om gekozen te worden. Hij denkt toch dat hij het kan winnen. Hij houd van zwaardvechten en drietanden maken. Hij is er dus ook erg goed in. Veel mensen zijn bang voor hem en meiden op school vinden hem leuk. Ze roddelen veel over hem. Hij is ook echt een flirter. Maar toch heeft hij een hart en eenmaal als hij iemand heeft gevonden kan hij ook echt veranderen. Alleen dat moment is nog niet gekomen. Hij beschermt de mensen waarvan hij houd met heel zijn leven, wat toch een goede eigenschap van hem is.
Foto van zichzelf:



Uiterlijk: Nathaniel is ongeveer 1.82. Hij heeft erg veel spieren en een sixpack. Hij heeft grijze ogen met blauwe vegen erdoorheen. Hij heeft zwart bruinig haar. Het heeft een aparte kleur maar wel heel mooi. Hij draagt meestal gewoon een simpele broek met een wit of zwart strak shirt. Zijn uiterlijk maakt hem niet uit, dus doet hij er niet veel aan. Dus zijn haar is ook altijd warrig maar wel dat het goed valt.
Talenten: Nathaniel is erg sterk en kan goed zwaardvechten. Hij kan ook goed met een drietand overweg gaan. Hij kan strikken maken en vallen zetten. Hij weet ook hoe hij met vuur en messen om moet gaan en kan hard rennen.
Zwaktepunten: Nathaniel heeft ook zwaktepunten. Hij kan niet goed omgaan met een pijl en boog. Hij schiet meestal mis. Hij weet ook niet zo goed wat wel en niet eetbaar is maar weet wel altijd te overleven. Ook kan hij niet zo goed zichzelf onzichtbaar maken maar weet zichzelf wel altijd in leven te houden en te verstoppen.
Levensverhaal: Nathaniel is geboren in een rijk gezin. Zijn vader heeft bij het Capitool gewerkt maar is toch naar district 2 verhuist. Ookal komt Nathaniels vader uit het Capitool, hij heeft nogsteeds een grote hekel aan het Capitool. Wie eigenlijk niet? Zijn moeder is erg lief voor hem en hij mag bijna alles wel. Hij heeft ook nog een klein zusje van tien. Hij is erg blij dat zijn zusje nog maar tien is en nog niet hoef mee te doen aan de hongerspelen. Hij is gek op haar. Hij heeft eigenlijk niet echt een levensverhaal. Hij is opgegroeit in een rijk gezin en is gewoon naar school gegaan als ieder kind.
Symbool: Sterke beschermer.
Extra: "I don't believe you could ever forget someone that once was the reason you smiled."

Reageer (1)

  • Katalante

    Quinty is 17 jaar en word op 7 januari 18. Ze is geboren in het jaar 1995. Dus haar geboortedatum is: 7 januari 1995


    Ook hier weer.
    (Snap je dit berichtje niet? Kijk vorige hoofdstuk)

    Ps: Weer niks gemeens bedoelt ...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen