Foto bij Personages: • District 1.

Voornaam, bijnaam, achternaam: Eve Neghay.
Betekenis naam: -
Leeftijd en geboortedatum: Eve is 14 en word op 5 november 15. Ze is geboren in het jaar 1997. Dus haar geboortedatum is: 5 november 1997.
District: Eve komt uit district 1, luxe voorwerpen voor het Capitool.
Karakter: Eve is een slim meisje. Ze is best arrogant en doet het liefst alles in haar eentje. Ze kan goed met mensen omgaan alleen als ze een chagerijnige bui heeft dan begint ze te schelden en wilt ze liever alleen zijn. Ze kan goed schilderen en houd er dan ook van.
Foto van zichzelf:



Uiterlijk: Eve heeft roodbruinig haar en blauwe ogen die altijd erg dof staan. Ze is heel erg in haar kleding en trekt haast nooit hetzelfde aan. Ze heeft elke keer wel wat anders aan.
Talenten: Ze kan goed speerwerpen en is erg goed in bomenklimmen. Ze kan ook snel rennen.
Zwaktepunten: Ze kan niet goed jagen, dus aan eten komen is voor haar lastig. Ze kan ook niet goed met pijl en boog overweg en is niet sterk.
Levensverhaal: -
Symbool: -
Extra: "I love my clothes, don't touch them."


Voornaam, bijnaam, achternaam: Christopher -Chris- Medel
Betekenis naam: drager.
Leeftijd en geboortedatum: Christopher is 18 en word op 28 juni 19. Dit is dan ook zijn laatste jaar dat hij mee mag doen aan de hongerspelen.
District: Christopher komt uit district 1, luxe voorwerpen voor het Capitool.
Karakter: Christopher is sterk, maar niet zo sterk als Nathaniel. Hij is best aardig maar wilt soms wel de betweter spelen. Voor de rest kan hij goed met mensen om gaan. Hij helpt kleine kinderen met dingen die hun niet kunnen en voor de rest leeft hij zijn leven.
Foto van zichzelf:



Uiterlijk: Christopher heeft blond haar die altijd door de war zit en blauwe ogen. Hij is best gespierd maar niet zo heel erg. Zijn kledingstyl is altijd heel gewoontjes.
Talenten: Hij kan goed met messen en zwaarden overweg en kan goed vechten. Hij weet ook hoe hij vuur moet maken.
Zwaktepunten: Hij is niet goed in rennen en bomen klimmen, dus als hij zich moet verstoppen dan moet hij een goede grot of iets vinden om in te overleven.
Levensverhaal: -
Symbool: -
Extra: "I'm strong, but not very much."

Reageer (1)

  • Katalante

    Leeftijd en geboortedatum: Eve is 14 en word op 5 november 15. Ze is geboren in het jaar 1997. Dus haar geboortedatum is: 5 november 1997.


    The HungerGames is een trilogie uit de toekomst. 1997 is dus niet mogelijk aangezien het misschien wel in 3000 afspeelt(exacte tijd is niet duidelijk). Dat zou dus betekenen dat ze meer dan 1000 jaar oud is ^.^

    Ps: Zie dit niet als commentaar. Ik geef gewoon een opmerking, niks verelends bedoelt :)

    Pps: Je bent niet de enige die het fout doet hoor :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen