Foto bij Hoofdstuk 3

De volgende ochtend werd ik om 5 uur wakker, niet goed. Ik nam mijn gsm en checkte Facebook en Twitter, geen interessant nieuws. Due besloot ik maar mijn oortjes in te steken en nog even naar Elvis Presley te luisteren.
3 uur later, deed ik een jeans en een t-shirt aan en ging ik op mijn bed zitten wachten op de anderen. Ik besloot een berichtje te sturen naar Sydney: Hey, sorry for that awkwardness yesterday. What are you going to do today?
Al snel kreeg ik antwoord: I am going to watch some movies, a friend of my sister is coming over. What will you do?Ik herinnerde mij vaag dat mijn moeder iets zei van een museum bezoeken, iets waar ik echt geen zin in had! Dat stuurde ik ook naar haar: My mom want to visit a museum, but I really hate that! Wish me good luck!
Het duurde even voor iedereen wakker was, en het werd heel warm op de kamer. Dus besloot ik om even naar buiten te gaan. Net toen ik de voordeur van het hotel achter mij dichtsloeg, luidde mijn berichttoon dat liet weten dat ik een berichtje had ontvangen. Het was van Sydney.
You can come over if you want to. I meen, if your mom thinks it okay.
Er verscheen een glimlach op mijn gezicht en ik antwoorde: I thinks that’s fine, I’ll let you know what my mom says.

Toen ik terug naar de hotelkamer ging, was iedereen aangekleed en klaar om naar het ontbijt te vertrekken. Het was ondertussen 8 uur en de eetzaal was nog niet eens half vol. Ik nam een croissant en een broodje en deed hier salami tussen. Een goede dag begint met een goed ontbijt! En het ging een goede dag worden.
‘’Mom, I met someone yesterday, and she’s asking me if I can come over to watch some movies together. Is that alright?’’ vroeg ik aan mijn moeder, toen ook zij haar ontbijt had klaargelegd op haar bord.
‘’I know you don’t like museums, so I think it’s okey. I think it’s great you’re making friends so fast!’’ zei mijn moeder met haar brede moeder-lach. Toen ook mijn stiefvader zijn goedkeuring gaf door te knikken, nam ik mijn gsm teboven en stuurde naar Sydney dat het in orde was.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen