Foto bij 13.

sorry ik had niet zo heel veel inspiratie voor deze dag, volgende hoofdstukje word weer beter!(:

vanuit Linde

Als Daan en ik bij de tafel aankomen, legt Daan uiteindelijk maar het hele verhaal uit en sta ik ondertussen mega rood te worden voor mijn gevoel. Als Daan alles heeft uitgelegd hoor ik mijn vader zeggen “ooh, nouja dat verklaart al waarom Linde ALLEEN naar het strand ging!” en ik denk vanbinnen echt van, ojaa, dan weten ze dat dus ook meteen… Dan vraagt de vader van Daan “maar wat was er met die betrouwbare bronnen??” ik schiet in de lach en zeg dan “ dat wil ik ook wel weten haha” Daan begint ook te lachen en zegt dan snel “ooh, haha dat was iets tussen mij, Owen, Nils en Rein vanochtend..” ik kijk hem nog even vreemd aan, maar hij kijkt me aan met een blik van vertel ik nog wel, dus ik vraag niet verder. Dan bedenk ik dat ik onderweg naar boven was om te bellen met Lotte, Fleur en Roos, maar Daan onderbrak me toen en toen gebeurde dit allemaal. Dus ik zeg dat ik nu echt naar boven loop en Daan zegt dat hij mee loopt, ik hoor mijn Casper (mijn oudste broer) achter ons fluiten en ik kijk hem met een boze blik aan, dan loop ik naar boven. Daan en ik lopen samen richting de lift en als we in de lift staan zegt Daan “ach ja, misschien is het nog niet zo erg dat iedereen het nu weet.. hoeven we het in ieder geval niet meer geheim te houden!” “dat is ook niet zo erg” zeg ik en ik leun tegen hem aan, “maar het was best beschamend toen we daar voor iedereen stonden!” zeg ik er snel lachend achter aan. Daan slaat een arm om me heen en fluistert dan “ik hoef me toch niet te schamen met zo’n mooi meisje als mijn vriendin?!” ik kijk hem aan en glimlach even, dan stappen we uit de lift en lopen we richting onze kamers “wie zijn die Roos, Fleur en Lotte eigenlijk?? Je hebt nog niet over ze verteld!” vraagt Daan dan, “dat zijn mijn beste vriendinnen! Ze komen zoals je hebt gehoord morgen en blijven dan de rest van de vakantie! En nee ik heb nog niet over ze verteld, omdat ik helemaal vergeten was dat ze kwamen door alles wat er was gebeurd!!” zeg ik vrolijk. “zijn het ook mainiacs??” vraagt Daan dan voorzichtig, “jep, dus je kunt morgen wel eens je oren dicht willen houden als ze komen haha, of ze moeten het gillen onder controle kunnen houden!!” zeg ik en ik begin hard te lachen. “haha, okee ik zou het tegen de rest zeggen!” zegt Daan en hij begint ook te lachen. “nu we het over mainiacs hebben..” begin ik rustig, “hoe gaan we iedereen vertellen dat wij verkering hebben??” zeg ik er dan snel achter aan. “uhh, nog niet echt over na gedacht eigenlijk..” zegt Daan dan en hij kijkt me bedenkelijk aan. Net als ik wat wil gaan zeggen krijgt Daan een whapp van Rein:
Rein: hey, me moeder zegt net dat ze belde of we morgenavond rond 19:00 kunnen optreden!? Vind je dat goed?
Daan: heey, ja is goed waarom niet haha, hebben we ook weer iets te doen!

Daan kijkt me aan en krijgt een twinkeling in zijn ogen, dan zegt hij blij “ik weet precies hoe we het alle mainiacs kunnen vertellen!!” ik kijk hem vreemd aan, maar hij gaat al snel verder, “we moeten morgen optreden, nou daar komen waarschijnlijk heel veel mainiacs!! Daar vertel ik het gewoon!” ik kijk hem alweer vreemd aan en vraag dan bezorgd “is dat wel zo’n goed idee??” “ja, dat is zeker een goed idee! Je gaat gewoon mee en dan haal ik je op het podium en vertel het gewoon! Ze moeten het maar accepteren!” zegt Daan dan vastberaden. “maar morgen komen Lotte, Roos en Fleur?!” zeg ik dan, “dan kan ik toch niet mee?!”. “het optreden is sowieso pas ’s avonds, dus Lotte, Roos en Fleur zijn er dan waarschijnlijk al en dan gaan ze maar lekker mee! Zullen ze vast niet erg vinden aangezien jij vertelde dat het mainiacs zijn!” zegt Daan dan en eigenlijk kan ik dan al niet meer tegen stribbelen “oke oke, ze zullen het inderdaad wel niet erg vinden en ik moet nog met ze afspreken hoe laat ze komen dus ik kan wel regelen dat ze hier vroeg zijn!” “yes, ze gaan je geweldig vinden!” zegt Daan dan blij en ik zeg “ja dat zal allemaal wel maar ik moet nu wel echt even met Lotte, Fleur en Roos gaan afspreken over morgen!!” “ja, is goed ik ben al stil!” zegt Daan en hij begint te lachen “dat is niet stil haha” zeg ik lachend, maar dan bedenk ik dat ik ook mijn laptop mee heb genomen en dus een webcam heb! Dan kan ik ook even op skype groepsgesprek doen met Lotte, Fleur en Roos, dan vertel ik ze het allemaal tegelijk en hoeft Daan minder stil te zijn haha. “ik pak de laptop wel even, dan doe ik wel even op skype en hoef je je mond niet de hele tijd dicht te houden haha!” zeg ik lachend tegen Daan, “is goed!!” zegt hij snel terug. Ik pak de laptop, start hem op en ga naast Daan op mijn bed zitten. Ik whapp nog snel even naar Roos, Lotte en Fleur dat ze op skype moeten komen en niet veel later heb ik terug dat ze eraan komen. Als ik zie dat ze allemaal online zijn maak ik een groepsgesprek aan en doe de webcam aan en begin te praten:
Ik: heee allemaal! hoe is het??
Daan: heeeii ik ben… ooh wacht dat weten jullie wel haha
Ik geef Daan een por en zeg zacht tegen hem “niet spotten met mijn vriendinnen!!” dan begint hij ook te lachen.
Roos: haaai Lindee, met mij gaat het goed en met jou??
Lotte: OMG jij bent Daan!!
Daan: haha ja ik ben Daan, tenminste net nog wel! Hahaha
Ik: haha, ik had hem al verteld dat jullie ook mainiacs zijn dus dat hij morgen wel op mocht passen voor zijn oren als jullie komen!
Fleur: MORGEN?!?!?! Mogen we morgen al komen??
Ik: JAAAAA, daarom moesten jullie eigenlijk op skype komen haha! Zeg maar snel even tegen jullie ouders ofzo haha en ik heb morgen nog een verassing voor jullie!
Daan kijkt me vreemd aan en ik fluister in z’n oor “het optreden?! Weetjewel haha” “oja, haha, bijna vergeten!” fluisterd Daan terug.
Roos: heee!! Niet fluisteren waar wij bij zijn!!! Haha, maar ik ga het even snel tegen me ouders zeggen!!
Fleur: ik ook!!
lotte: jep, ik ook! Haha
Ik: haha is goed tot zo! Oooh wacht allemaal eventjes!! Kunnen jullie al rond 11:30 hier zijn??
Lotte/Fleur/Roos in koor: is goed!
Niet veel later komen ze alle 3 weer terug
Lotte: het mag!! Ik ben sowieso morgen om 11:30 bij jou!
Fleur: ik ook!!
Roos: jaa ik mag ook!!
Ik: oke, dan zie ik jullie morgen om 11:30 wel bij de ingang van het hotel!!
Fleur: okee, maar ik moet echt gaan! doeggg kuss
Lotte: ik ga ook! Doeii tot morgen! Loveyou
Roos: haha ik ga ook maar! Doeii schattiee!
Ik: doeii schatjess! Tot morgen!!

Als ik skype heb afgesloten sluit ik snel de laptop weer af. Ondertussen zeg ik tegen Daan “misschien is het morgen nou al iets minder erg, als ze komen haha nu ze jou al hebben gezien! Maar eigenlijk denk ik van niet want ze zien Owen, Rein en Nils wel voor het eerst haha..” “haha, nouja we zien morgen wel!” zegt Daan snel en dan lopen we samen weer naar beneden waar onze ouders allemaal nog steeds gezellig zitten te kletsen. Ik zeg snel tegen me moeder dat Roos, Fleur en Lotte morgenochtend om 11:30 alle 3 hier zijn en dan zegt Daan er achteraan “en ze gaan alle 4 met ons mee naar ons optreden morgenavond als u dat goed vind!” “ik vind het allemaal best en zeg maar je hoor!” zegt mijn moeder. Dan schiet me opeens te binnen hoe we in hemelsnaam daar willen komen met 8 kinderen en daan’s ouders en Rein’s moeder en de broertjes van Daan en ook nog de zus van Rein?! Dus ik vraag het dan ook maar snel “Daan.. hoe willen we ooit met uhh 14 mensen ergens komen??” “nou..” begint de moeder van Daan “wij komen allemaal pas later, wijzend naar zichzelf, de vader van Daan, de moeder van Rein en de zus van Rein, en Sam en Jorn blijven bij jouw ouders. Dus dan blijven jullie nog met 8 over en dan gaan jullie met een limousine met z’n 8en!” “WAT?! Me-met een limousine?!” zeg ik dan vol verbazing “haha, ja met een limousine!” zegt de moeder van Daan. “das best vet haha!” zeg ik dan blij. Dan vraagt Daan wat we vandaag eens zullen gaan doen, “uhm, naar het zwembad met z’n alle?” vraag ik en ik kijk ook naar de rest van de jongens, “is goed!” hoor ik de jongens in koor zeggen dus lopen we met z’n alle naar boven kleden ons om en gaan naar het zwembad toe.

Reageer (1)

  • ginadam

    hiih leuk snel door!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen