Foto bij 11.

dit stukje is volgens mij niet zo goed... sorry!

vanuit Linde

Het is 9:30 ’s ochtends en ik word wakker met een geweldig gevoel, ik heb gewoon met Daan!! DE Daan Zwierink!! Ik stap rustig mijn bed uit en loop naar de badkamer.. hooo wacht, ik ben door dat hele gedoe met Bram en de jongens helemaal vergeten te whappen naar de rest!!! Ik loop snel naar mijn bed en pak mijn iphone en open whatsapp, dan begin ik snel te typen:
Ik: haaai, sorrysorrysorry ik was helemaal vergeten alles te vertellen!! Het was allemaal een beetje anders gelopen op het einde dan ik had verwacht, dus ik was het helemaal vergeten!!
Lotte: heeeey, maakt niet uit!! Was het wel gezellig??
Fleur: hee, inderdaad is niet erg!! Wat hebben jullie allemaal gedaan??
Roos: hoooi, ik val in herhaling haha maar maakt niet uit!!
Ik: hihi okee, uhmm we zijn eerst naar het strand geweest en daar hadden we veel lol, toen we terug naar het hotel gingen zagen we dus mijn ouders en Bram en Casper. Toen wilde Bram heel leuk zeggen “heee, linde is dat niet die jongen die jij zo leuk vind?!” maar ik stopte hem op tijd, toen had ik dus een heel beschamend moment met de jongens.. omdat ze wilden weten wat hij wilde zeggen… Toen ik in mijn kamer zat kwam Daan en hij wilde weten wat Bram wilde zeggen dus ik heb hem verteld dat bram wilde zeggen ‘Heeee Linde, is dat niet die ene jongen die je leuk vindt?’ maar ik zei ook meteen dat ik niet vertelde wie die jongen was. Toen liep hij droevig mijn kamer uit.. vanacht kon ik niet slapen en Daan blijkbaar ook niet, want hij kwam naar mijn kamer. Hij wilde wat belangrijks vertellen, maar toen kwam Rein hysterisch aan de deur, want hij was Daan kwijt hahahhah. Nadat Rein was geweest vertelde Daan dat hij me leukt vind en of ik zijn meisje wilde zijn!!! Ik zei natuurlijk ja en toen hebben we gezoend!!!
Roos: woooow dat is een heel verhaal haha, maar WATTTT JE HEBT MET DAAN?!?!?
Lotte: EN JE HEBT GEZOEND?!?!
Fleur: wajoow, haha we hebben echt iets gemist:p
Ik: hahah ja ik heb met Daan en gezoend met Daan en jaa jullie hebben zeker iets gemist!! Ben zooo blij als jullie komen!! Kunnen jullie niet eerder komen??
Lotte: ben zo blij voor je! Euhh, wanneer kunnen we dan komen?
Ik: euhh vandaag of morgen haha, ik wil jullie gewoon hier hebben!!
Fleur: jaaa, ik wil eerder komen!
Roos: ik wil ook vandaag al komen!! Ik ga het meteen vragen!
Ik: ik ga even douchen en dan ga ik het vragen aan pap en mam!
Roos: okee, tot zo xx
Fleur: doeggx
Lotte: byeeexxx

ik hoop zo dat ze vandaag of morgen al mogen komen! Nu maar even snel douchen... snel pak ik mijn kleren en stap onder de douche, ik was mijn lijf en mijn haren en stap dan weer onder de douche uit. Ik doe even snel wat mascara op en loop dan snel naar de kamer van mijn ouders. “mam, pap, willen jullie even open doen!?” geen antwoord.. hmm misschien zijn ze al naar beneden toe?! Ik loop nog even mijn eigen kamer in om mijn mobiel te pakken en loop dan richting de lift. Als ik beneden aankom loop ik snel richting het restaurant en zie dan mijn ouders en broers zitten, maar wie zitten daar bij mijn ouders aan tafel? Ik loop snel naar de tafel toe en als ik dichterbij kom zie ik dat het de ouders van Daan zijn, de moeder van Rein, de broertjes van Daan en de zus van Rein.. waarom zitten zij nou weer bij mijn ouders aan tafel?? Als mijn vader me ziet roept hij me “Linde, hier zitten we! Kom je ook eten?” “uhh, ja, is goed” zeg ik dan stamelend terug. Ik pak snel mijn mobiel en maak even snel een groepsgesprek op whatsapp aan met Daan, Rein, Owen, Nils en ik:
ik: serieus, de broertjes en ouders van Daan en de zus en moeder van Rein zitten dus bij mijn ouders aan tafel… ze zitten samen te eten…
daan: uhh, okee, nouja ze weten al dat we bevriend zijn.. nu hopen dat ze verder niet veel aan je vragen haha x ons allemaal
ik: ja, klopt, ik ga wel gewoon eten bij iedereen en hopen dat ze verder niks vragen.. x

ik loop verder naar de tafel en ga rustig zitten naast de zus van Rein. Dan zegt mijn moeder “Linde, stel jezelf eens even voor!” “uhh, nou ik ben Linde, ik ben 14 jaar en uhh en ik ben de zus van die 2 daar” zeg ik en wijs naar mijn 2 broers. Dan begint de moeder van Daan te praten “nou, ik hoorde dat je onze zoons en hun vrienden al had ontmoet?!” “uhh, ja dat klopt” zeg ik snel en ik hoop dat ik niet rood word. Dan zie ik de jongens aan komen lopen en daar ben ik heel blij mee, want nu zullen ze wel niet meer verder vragen! De zus van Rein stelt zich nog wel even voor “hoi, ik ben Chrisje, de zus van Rein!” volgens mij is ze best wel aardig! Dan zijn de jongens bij onze tafel, Daan gaat tegenover me zitten, Rein naast me en Owen en Nils daar weer naast. Dan voel ik m’n mobiel trillen, whapp van Daan:
Daan: en? Hebben ze nog wat gezegd? X en trouwens je ziet er heel mooi uit
Ik: je moeder zei tegen “nou, ik hoorde dat je onze zoons en hun vrienden al had ontmoet?!” dus toen zei ik maar snel “uhh, ja dat klopt” en probeerde ik niet heel rood te worden of in de lach te schieten en de zus van Rein heeft zichzelf nog even aan me voorgesteld, toen kwamen jullie gelukkig! En dankjewel :$ , jij ziet er ook leuk uit! x
Daan: hahah, ik denk dat ze niks door hadden, want anders had me moeder het al wel tegen me gezegd denk ik!
“Linde, stop je mobiel eens weg!” hoor ik me moeder dan zeggen, “jij ook Daan..” zegt Daan’s moeder er achteraan. Ik stop mijn mobiel snel weg en begin dan te eten. Dan bedenk ik opeens dat ik wilde vragen of Roos, Fleur en Lotte iets eerder mochten komen, “mam, mogen Roos, Fleur en Lotte morgen al komen??” vraag ik dan maar meteen, “uhh, ja hoor is goed!” zegt ze, maar ze kijkt me aan alsof ik iets achter hou. “dankjewel!!”. Niet veel later ben ik klaar met eten, dus sta ik op en loop richting de liften. Ik hoor iemand achter me aan komen lopen, als ik net het hoekje om ben hoor ik “Linde, wacht even!” het is Daan, ik sta even stil en Daan komt aanlopen. Als die naast me staat geeft zegt hij “heee, lekker geslapen?” en voor ik kan antwoorden geeft hij me een zoen, als we klaar zijn zie ik mijn broer staan en ik zeg zachtjes “nee, niet nu he!”, Daan kijkt me vreemd aan, maar als ik achter hem wijs heeft hij door wat ik bedoel...

Reageer (1)

  • ginadam

    ooooeeeehh oepss snel door!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen