Beauty in things exists in the mind which contemplates them.

Dinsdag 12 december 2006


~ Tom Kaulitz

Met een grijns kijk ik van Dirk naar Bill. Bill speelt wat met zijn pen. Met zijn gedachte is hij er niet bij, dat is duidelijk. Ik hoef me niet eens af te vragen waar wel, dat weet ik al. Bij dat meisje uit het weeshuis. Hoe heet ze ook alweer?
Owja, Mira op z`n Chinees. Oftewel, Mila. Zouden haar echte ouders Chinees zijn? Nee, ze heeft niks weg van een Chinees. Een zucht verlaat mijn mond. Houd je aandacht erbij Tom. Onthoud waar je het voor doet. Het is niet dat ik Bill zijn geluk niet gun, want hij is echt vrolijk in haar buurt, maar ik wil niet dat hij weer huilend thuiskomt als hij weer gepest wordt. Dit is gewoon het beste, voor ons allebei.
'Bill, ga je in de pauze mee richting de stad? Dirk en ik gaan een frietje halen. Dat eten hier in de kantine is niet om te eten! ' Bill zijn blik glijdt naar buiten en de klas door. 'Nee, ik blijf hier. '
'Oké, we gaan gelijk zodra de bel gaat! Je gaat gewoon mee Bill,' zegt Dirk. Bill werpt hem een woedende blik en ik haal mijn schouder op. Bill doet er goed aan om nu gewoon mee te gaan. Als hij dat niet doet, zal Dirk hem waarschijnlijk niet mogen en is dit alles voor niets geweest. Want, als het puntje bij paaltje komt, kies ik voor Bill. Hij is en blijft mijn broertje.

Reageer (4)

  • darksunside

    snel verder(K)

    1 decennium geleden
  • jerasu

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Blij dat Tom op z'n minst nog een béétje verstand heeft als puntje bij paaltje zou komen.
    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen