Foto bij you are special (Tom lovestory) 17

reacties?

Je volgde al lachend Aiden. Jij: "Waar gaan we heen?" Aiden: "Zal je zo wel zien." Je lachte nog eens terwijl hij je steeds dieper het bos in ging met jou. Plots stopte hij en drukte ruw zijn lippen op de jouwe. Je kuste terug en voor dat je het wist voelde je hoe hij met zijn handen onder jou t-shirtje ging richting jou bh. Geschrokken stopte je de kus en trok zijn handen van onder jou t-shirt vandaan. Hij gaf je weer een kus en duwde je hard tegen een boom aan wat redelijk hard aankwam. Je duwde hem weg. Jij: "Aiden, wat ben je van plan?" Aiden: "Komaan Kelly, ik weet dat je me wil." Je schudde je hoofd. Hij speelde gewoon met je?! Je kon je oren niet geloven. Aiden leek nog zo lief. Hij kwam dichter naar je toe en je gaf hem een pets in zijn gezicht. Je zag hem kwaad opkijken. Ohnee, dit is foute boel. Je draaide je snel om en liep weg. Aiden: "Kelly!" Je liep door en niet veel later voelde je hoe je getackeld werd en naar beneden rolde. Het laatste wat je zag was een grote steen waar je tegen knalde en het brekende geluid van botten en toen werd alles zwart.

Tom pov:
Je had Kelly al een paar keer een sms verstuurd, maar ze antwoordde niet. Bill: "Tom, wat is er?" Jij: "Kelly antwoord niet." Bill: "Ze zal wel aan het slapen zijn, iets wat wij ook beter zouden doen." Je knikte maar. Er zal wel niks gebeurt zijn, stelde je jezelf gerust. Het is niet zo dat ze ineens dood is ofzo.

Mathieu pov:
Je zag Aiden uit het bos komen. Waar was Kelly? Je besloot om haar nog maar eens op te bellen. Maar niet veel later hoorde je haar voicemail al. Jij: "Aiden?" Aiden keek je aan. Jij: "Waar is Kelly?" Aiden: "Ze liep ineens kwaad weg, ik weet niet waar ze naartoe is, misschien is ze naar huis?" Mathieu: "Kan niet, dat zou ze wel laten weten, trouwens ze is met mij meegereden." Je zag Aiden zijn schouders ophalen en een fles drinken pakken. Je vertrouwde het niet echt. Er was iets zeker weten, Kelly pakt altijd op, er moet wel iets gebeurt zijn.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen