Foto bij This is Me

Gypsy lijkt een gewone tiener. Ze is graag creatief bezig. Ze tekent, ze spuit Graff en geeft workshops hierover, ze ontwerpt kleding. Dansen en skaten zijn haar favoriete sporten.
En ze heeft een band, Vintage Oil, die goed draait en ze staan op doorbreken.
Ze lijkt heel sterk in het leven te staan. Ze heeft haar mondje mee en kan mensen heel goed inschatten. Maar dit is slechts een masker waarachter ze zich verbergt.
Gypsy heeft niet altijd een makkelijk leven gehad. Aan haar hobby’s, sporten en muziek klampt ze zich vast om haar verleden en verdriet te vergeten. Niet veel personen kennen de waarheid.
Tokio Hotel is haar favoriete band en hun muziek heeft haar door alle moeilijke periodes geholpen.

Jij leerde me om door mijn tranen heen te lachen.
Daar ben ik je eeuwig dankbaar voor ...

Piep!
Ik ben Gypsy, beter bekent als Gyps.
Ik ben nu 19 jaar.
Ik woon in België, ik zit op kot in Antwerpen en ik woon in Hasselt.
Ik ben al bijna 2 jaar samen met Sebas. Hij zit ook op kot in Antwerpen.
Mijn hobby’s zijn streetdance, skaten, tekenen, mijn band waar ik de leadzangeres ben en gitaar speel. Mijn grootste droom is om door te breken met de band. Iets waar ik nog mee bezig ben is kleding ontwerpen.

Dingen die mij het meest gelukkig maken:
Weten dat wat er ook gebeurd er altijd wel iemand van mij zal houden, de blaadjes zien vallen en dan buiten kunnen lopen en dan zien hoe de wereld veranderd terwijl wij gewoon hetzelfde blijven, de sneeuw zien vallen terwijl je zelf lekker warm binnen zit. Mijn liefste vrienden zien en zonder één woord elkaar begrijpen en het beste van de avond maken wat er ook gebeurd, de grootste knuffel van de wereld van je mama krijgen omdat je op zondag naar kot vertrekt en ze je niet wilt missen, iemand die m’n hand vast houdt, weten dat ik alles kan, moet het alleen nog willen, 2 handen op 1 buik zijn, liefde hebben voor iemand en hopen dat die persoon het ook voelt, de sterren zien als je na een fuif naar huis fietst of gewoon buiten op het gras ligt, denken aan alle mooie momenten die er geweest zijn en nog komen, leef of iedere dag je laatste is, hou van iedereen alsof je er morgen niet meer bent, doe alles wat je kan en laat zien wat je in je hebt en wie je bent, pas dan zal iemand terug van je houden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen