Foto bij 2.

reacties??

Vanuit Linde

Als ik boven kom zet ik snel me laptop aan en zet keihard Stop The Time op van Mainstreet, ik ben een echte mainiac en hou echt met heel m’n hart van ze<3 Ging ik maar 3 weken met hun en m’n vriendinnen op vakantie denk ik dan, maar ja dat gaat dus echt nooit gebeuren. Ik pak m’n spullen bij elkaar en zing ondertussen hard mee met stop the time. Ik kan echt niet zingen vind ik zelf, maar ik hou wel heel erg van zingen hahah. Na ongeveer een uur roept me moeder dat we moeten gaan, want het is nog 2 uur rijden naar het hotel en ze wil er voor het avond eten zijn. Ik roep snel terug dat ik eraan kom en kijk nog even naar al me foto’s en poster van mainstreet, wauw wat is Daan toch knap. Haha me vriendinnen denken er anders over, want ze vinden elk iemand anders leuk. Is ook niet erg, want dan hebben we nooit ruzie wie wie krijgt haha. Ik loop snel de trap af en pak m’n mobiel en ipod, dan stap ik in de auto naast Bram en Casper. Als we in de auto zitten zet ik me ipod aan en luister non-stop naar stop the time, ik kan dat liedje wel duizenden keren luisteren! Dan pak ik me mobiel, omdat ik Lotte, Fleur en Roos wil smsen over het goede nieuws, als Bram de achtergrond van me mobiel begint die kei hard te lachen: “hahahaha Linde dat is toch niet echt die Daan van Mainstreet ofzo he?! Je snapt toch wel dat hij jou nooit leuk zou vinden?!” ik schrik me kapot en zeg snel “jawel dat is die wel, en nou en dat hij me nooit leuk zou gaan vinden ik kan altijd blijven dromen toch?!” toen was die stil en smste ik snel naar me vriendinnen.
Na 2 uur in de auto te hebben gezeten kwamen we eindelijk aan bij het hotel, ik pakte snel me spullen en liep naar binnen. WOOOW het is echt een kei mooi hotel, ik wist niet dat we naar zo’n mooi hotel gingen?! Als m’n ouders gaan inchecken loop ik naar een bank en ga daar zitten wachten, als ik een beetje levenloos voor me uit zit te staren zie ik aan de andere kant van de hal 4 jongens voorbij lopen die verdacht veel op Daan, Rein, Owen en Nils lijken. Dat kan toch niet denk ik, ik verbeeld het me vast omdat ik zo graag zou willen dat ze hier zijn en ik sta op om vervolgens met me ouders mee richting de lift te lopen. Als we op de 6e verdieping aankomen lopen we door de gang naar onze kamers. Mijn ouders slapen op een kamer samen met mijn broers en ik alleen op een kamer, maar over 1,5 week samen met Lotte, Roos en Fleur! Als ik binnenkom zie ik al meteen dat ik een hele mooi kamer heb met 2 tweepersoonsbedden, een computer, een tv en een hele mooie badkamer! Ik zet de computer aan en ga erachter zitten, start het internet op en zet stop the time aan, dan begin ik hard mee te zingen en plof op me bed.
Na een uur komt Bram naar me kamer en zegt dat we gaan eten, als die hoort dat ik stop the time op heb staan begint die hard te lachen. (Bram vind Mainstreet maar niks en snapt niet dat ik zo’n grote mainiac kan zijn! Wij hebben het dus ook vaak over het feit dat ik een mainiac ben en Bram ze maar niks vind.) Ik sluit de computer af, pak m’n mobiel en m’n tasje en loop met hem mee naar beneden. Als we beneden komen gaan we bij onze ouders en Casper aan tafel zitten en bestellen ons eten. We hebben heerlijk gegeten en als we helemaal klaar zijn ga ik van tafel en ga ik even kijken bij het zwembad. Als ik bij het zwembad aan kom lopen zie ik dat het vanavond nacht zwemmen is, dus dat het zwembad tot 1:00 open is. Ik loop snel terug naar m’n ouders en vraag of ik dadelijk mag gaan zwemmen, ze vinden het goed dus ik loop richting me kamer en pak m’n spullen. Bij het zwembad aangekomen leg ik m’n handdoek op een stoel en loop naar het water, ik ga wat zwemmen en na een tijdje ga ik weer terug naar mijn stoel en ga op m’n handdoek liggen. Als ik een kwartier ofzo heb gelegen kijk ik op en zie ik toch echt 4 jongens aan de overkant staan. Verbeelde ik het me dan toch niet? Zijn het dan toch echt Daan, Rein, Owen en Nils?

Reageer (1)

  • pentha

    ik heb dit verhaal een keer gelezen en toen dacht ik echt WWAAT super vet!
    echt blij dat ik het weer tegen ben gekomen om het nog een keer te lezen !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen