Foto bij The end

Nou mensen, dit was het dan... Het einde. Hierna komt er nog een proloog, maar het verhaal stopt wel echt hier.
Goed, dit verhaal was iets anders dan dat ik normaal schrijf. Ik schrijf nooit met seksueel getinte onderwerpen, dus dit was soms best "eng." Ik heb er wel een hoop plezier beleefd aan het schrijven ervan en ik hoop dat jullie plezier hadden in het lezen! Dat hoop ik wel tenminste.
Het verhaal van Lucas en Julia eindigt hier. Ik ben bezig met iets nieuws voor jullie, maar het duurt even. Naast het schrijven van verhalen voor “de fun.” Ben ik oa columniste en recensente voor een aantal bekende websites, ben ik mijn eigen manuscript aan het afmaken, oh, ik werk ook nog (money!) en heb net mijn diploma voor mijn opleiding weten te behalen. Druk dus. En aangezien ik jullie wel wil garanderen dat er iedere dag minimaal een stukje online komt, ga ik de aankomende tijd heel veel in het voren werken, zodat ik heel veel voorraad heb. Daarbij ga ik jullie wel voor een keuze stellen: Ik heb een X aantal verhalen op dit moment in mijn brein rondzwerven en allen werk ik iets uit. Jullie mogen het uiteindelijke verhaal kiezen waar ik mee verder moet. Verwijder je abo dus NIET. Want die uitwerksel post ik binnenkort (binnen enkele dagen, hoogstens twee weken) bij dit verhaal als nieuw hoofdstuk. Het verhaal met de meeste stemmen werk ik verder uit en daar maak ik een nieuwe story voor aan, zodat de geïnteresseerden een abo kunnen nemen. Verwacht niet dat ik binnen twee weken dan fulltime hoofdstukken post, ik heb het ontzettend druk op dit moment. Ik hoop voor jullie begrip en zie jullie reacties op de verhalen snel tegemoet. Bedankt voor al jullie onvoorwaardelijke steun bij Unknown Desires, echt tof!

xoxo Joanne

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • Katalante

    Recht boven me zie ik het gezicht van een vrouw, duidelijk geen engel, dus dat beteken dat ik nog leef.


    Wauw, je leeft net en beledigt dan meteen een vrouw...

    xD

    Sorry, ik ga nu verder lezen vanaf daar ^.^

    1 decennium geleden
  • agirlx

    hij is weer 'bevriend' met zijn moeder! (yeah)

    1 decennium geleden
  • DayLight

    Awh super lief! Eind goed, al goed gelukkig!

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Ik zal dit verhaal echt missen(huil)

    Maar ik zal mijn abo zeker bewaren. Je schrijft echt super:D

    xxx

    1 decennium geleden
  • KeyKey4

    Awwhh,
    z'n lief en leuk einde :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen