Foto bij • two

Zach and Steven.

"Euy, gast! Kom dan!" Roept Steven naar Zach. "Die meiden zijn er over een halfuur al he! We moeten opschieten!" "Jaja, I'm coming!" Roept Zach terug en zo'n paar minuten later staan ze samen buiten. Ze sluiten de voordeur en stappen dan in de taxi, op weg naar het vliegveld.
Zo'n halfuur later staan ze in de aankomstal te wachten op Emily Smith en Alisson Montgomery, twee meiden die voor 3 weken bij hun kamers huren. Ze hadden afgesproken dat Zach en Steven hun zouden ophalen op het vliegveld zodat ze zeker wisten dat ze snel bij het goede adres zouden belanden en zo zouden ze elkaar meteen leren kennen. Ze moeten wel 3 hele weken met elkaar omgaan, eten en misschien zelfs uitstapjes maken als het zou klikken tussen hun. Ze zullen wel zien het het loopt..
"Steven en Zach?" Twee meisjes, de een blond en de ander met zwart haar, komen naar hun toe lopen. "Ja! Dan moeten jullie Emily en Alisson zijn" Zegt Zach enthousiast. Ze stellen zich aan elkaar voor en lopen daarna al meteen naar buiten, naar de taxi die nog op hun staat te wachten. Al pratend en kletsend komen ze een kwartier later bij het appartement van Zach en Steven aan. "Wow!" "Wauw" "Wat mooi!" Zijn de reactie's van de meiden als ze het toch best grote appartement zien. Ze hadden het natuurlijk ook al op internet gezien, maar dat is toch heel anders. En het is nou niet de normaalste zaak van de wereld dat twee 17jarige jongens zo'n appartement hebben, maar ja.. als je rijke ouders hebt die alles voor je betalen, waarom niet!?

-

Sorry dat deze 2 hoofdstukken nog niet zo goed waren, het begin is altijd het moeilijkst!
Be prepared, it will be better c:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen