Foto bij 16. Louize

sorry voor het lange wachten...
ik was helemaal inspiratieloos...
hopelijk is dit korte stukje goed genoeg...

Louize

we zijn nu een paar dagen later. iedereen zit wat op het terras . de jongens zijn onder elkaar aan het disscutieren terwijl de meiden half liggen te slapen.
lotte en lize zijn zelf helemaal tegen elkaar in slaap gevallen. ik trek Niall zijn aandacht die recht tegenover hen zit en maak een fotobeweging naar lotte en lize.
hij glimlacht en neemt zijn i phone. de jongens kijken hem raar aan en kijken waar hij een foto van gaat nemen. als liam en harry hun zien zitten nemen ze ook hun i phone. ik moet eigenlijk wel lachen. als er twee mensen slapen zijn het zij twee wel. louis loopt naar binnen en komt naar buiten met 2 glazen water. hij giet ze over hun heen en ze schieten wakker. door te verschieten is lotte omhoog gesprongen en op Liam zijn schoot geland. ze worden allebij zo rood als een tomaat en Niall die zijn gsm nog vast had maakt nu een foto van hun twee. Lize is nog maar half wakker en valt bijna weer in slaap. ik neem mijn boterham met confituur, plooi hem open en leg hem voor haar neus op tafel. dju ze is wakker genoeg om te weten wat ik van plan was en kijkt me lachend aan. voor ik het weet heeft ze de boterham opgenomen en in mijn gezicht geplakt. ik hoor weer het geluid van iemand die een foto neemt, nu hoogst waarschijnlijk van mij...

Reageer (1)

  • Rinstarzz

    hehehee! Snel verdeeeeeeeer! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen