Foto bij 017 Katie Jane Adams

Als alle 28 (!!) abo's vandaag een kudo geven, komen we sowieso in de top, en komen er vanmiddag 3 extra hoofdstukjes, deal? Wat vinden jullie van de story tot nu toe?

“Katie! Ik heb met Jake bij de Starbucks afgesproken, tot vanavond!” hoor ik Faye roepen. “Wie is Jake?” “Dat abercrombie model!” “Oké, veel plezier!” roep ik. Fijn, wat kan ik een hele dag in m’n eentje in Londen gaan doen? Juist ja, shoppen! Ik ben er net achter gekomen, dat we allebei van de Hitkrant 2000 euro shop geld hadden gekregen, wat op moet. Dat laatste stond er niet bij, maar dat heb ik er net bij verzonnen. 2000 euro uitgeven in Londen is niet zo moeilijk volgens mij. Ik pak de kaart, die je overal in Londen kan uitgeven, met 2000 euro, en ik pak nog even snel mijn iPhone. Ik ga met de lift naar beneden, en stap uit. Ik loop over straat, als ik ineens tegen iemand op bots. “HEY, kan je niet uitkijken?” roep ik geïrriteerd. “I don’t understand you.” zegt de jongen. Wacht eens, ik ken hem. Hoe heet hij ook al weer? Die met die bruine krulletjes? Oja, Harry. “Never mind.” mompel ik snel. “Wait, you’re Katie!” roept Harry uit. “No, I’m her sister.” zeg ik, en ik rol met m’n ogen. “Haha, so funny.” lacht Harry sarcastisch. “Why are you here?” vraag ik aan hem. “Well, we’re staying in that hotel there.” zegt Harry, en hij wijst naar het hotel waar Faye en ik ook in verblijven. “Me too. But ehm, I lost your phone number, I only have a part.” zeg ik beschamend. “Never mind, here you go.” zeg hij, en hij geeft een briefje met zijn hele nummer erop. Waarom neemt hij die briefjes mee? “So, where were you going to?” vraagt Harry. “I’m going to the Oxford Street, I saw we got 2000 pounds shopmoney.” zeg ik. “Alright, I’m going to the hotel. I think I see you later this day in the hotel?” vraagt hij. “We’ll see.” zeg ik, en ik loop door. “Can I have your number, please?” roept Harry me nog na. Ik draai me even om, en loop terug. “Give me your phone, and I’ll give you my number.” zeg ik. Tot mijn verbazing geeft hij ook echt zijn mobiel. Ik ga naar zijn contacten, en kijk even snel bij Liam. Ik sla het nummer van hem op in mijn hoofd, zodat Faye ook kan smsen met hem. Ik sla mijn nummer op in Harry’s mobiel, en geef hem terug. “Bye Harry.” zeg ik, en ik loop verder. Ik ga eerst even langs de Starbucks, en ik zie Faye en Jake zitten. Nouja, ze zitten niet echt, Faye zit op Jake’s schoot, en ze zijn aan het zoenen. Doet ze goed. Maar, ze mag geen relatie krijgen met hem, want anders gaat het hele spel de mist in. Ik zal het haar straks wel zeggen, maar eerst shoppen.
Ik heb al een paar dingen gekocht, maar mijn geld is nog lang niet op. Ik sta nu iets te passen in de H&M. Er komt een verkoopster naar me toe gelopen. “Miss? Our manager would like to talk with you.” zegt ze. Ik kijk haar verbaasd aan. “She saw you, and she wanted to talk with you, I don’t know the reason, but please follow me.” zegt ze, als uitleg. Ik knik even en loop achter haar aan. Waarom wilt de manager nou weer met mij praten? Ik heb toch niks gedaan? Ik was gewoon wat aan het passen.

Reageer (1)

  • Aora

    Je verhaal is echt goed. Sorry dat ik niet zo vaak reageer maar dat komt omdat ik dit op mijn iPhone lees. Maar snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen