Foto bij O46 - You're not just a fling

Pov : Madison

De jongens waren gisteren aangekomen. Dit betekent dat dit de laatste dagen zijn van het kamp. Het ligt zwaar en het afscheid nemen van Niall komt steeds dichterbij.
Tijdens de laatste dagen van kamp mogen de kinderen zelf weten wat ze willen gaan doen. ‘’ga je niet mee?’’vroeg Niall wanneer hij samen met de jongens het hutje uitlopen met een handdoek en zwemshort. Ik schud m’n hoofd ‘’gaan jullie maar’’. Hij glimlacht en drukteen kus op m’n wang.
‘’gaan jullie maar alvast’’. Liam bleef staan. Niall haalt z’n schouders op en loopt met de anderen naar het water.
Liam neemt plaats op de stoel naast me. ‘’is er iets? Je hebt niet veel gezegd, sinds we hier zijn’’. Ik zucht ‘’het ligt niet aan jullie, jullie zijn geweldig’’. Ik keek naar Liam, die met een ontbloot zongebruind lichaam en sixpack naast me zat. ‘’het is gewoon.. nu jullie er zijn, komt het moment van afscheid nemen steeds dichterbij’’.
Liam keek naar Niall die Zayn in het water duwde en hij als wraak Niall het water mee intrekt. ‘’Je bent zeker bang dat Niall niks, meer van zich laat horen’’. Hij keek me aan. Zonder wat te bevestigen keek ik weg.
‘’zo is Niall niet, en ik weet zeker dat wanneer hij echt van je houd, hij alles eraan zou doen om je elke dag te zien, ookal moet hij daarvoor de wereld over reizen’’. Ik glimlach en voelde me stuk zekerder, zeker wanneer hij het zou zeggen. ‘’dankje’’. Hij grijnst ‘’nou kom op, ik wil dat lekker lichaam zoals Niall zegt, wel eens zien in een bikini’’. Ik begon te blozen ‘’ga maar alvast, ik kom zo’’. Liam knikt en loopt richting het water.
Wanneer ik m’n bikini aa heb getrokken loop ik voorzichtig naar het water. Niall keek achterom en grijnst ‘’eindelijk’’. Hij loop naar me toe en tilt me op. Lachend sloeg ik hem tegen zijn schouder ‘’laat me los!’’. Hij loop verder het water in en grijnst ‘’zoals je wilt’’.
Zijn armen verdwenen onder me en met een plons viel ik in het water. Het water was koud, en kippenvel verspreidde zich over m’n lichaam.
Proestend kwam ik weer boven water. Zayn hielp me omhoog. ‘’thanks’’. ‘’no problem miss’’grijnst hij.
Blozend liep ik naar Niall die zijn armen om me heen sloeg. Ik leg m’n handen tegen z’n borst en leg m’n hoofd tegen z’n schouder. Ik staarde naar het bos die aan de andere kant van het meer te zien was.
Koud water kletste tegen m’n rug. ‘’geen geklef!’’riep Zayn. Ik liet Niall los en schop water naar Zayn ‘’je bent gewoon jaloers’’. Hij begon harder te lachen ‘’nee hoor, ben al gelukkig’’.
Niall sloeg zijn armen steviger om me heen. Ik glimlach en keek naar Niall. Ik zal die blauwe ogen, missen wanneer het kamp voorbij is.
‘’Waar zit je aan te denken?’’. Meteen werd ik uit m’n gedachte gehaald. Ik druk een kus op z’n lippen ‘’niks’’verzekerde ik hem.

Omyyy bijna bij het einde! Nog een paar hoofdstukjes! Omdat ik het anders te langdradig vind worden.
En het is best creepy dat ‘’Summer Love’’ van het nieuwe album van One Direction bij dit verhaal past o.O

Reageer (2)

  • JessyJonas

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    Niks creepy aan. Snel verder.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen