Danielle Peazer <3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Enthusiasm

    Aww, ik weet hoe rot het is als je ouders zo zijn. Heel lief van je dat je voor je broertje en zus zorgt. Misschien is het goed om al je frustratie er in 1x uit te gooien. Kan op een hele boel manieren.
    En het is ook goed om wat afleiding te zoeken, ga met wat vriendinnen wat leuks doen!
    School is altijd belangrijk, maar ik snap dat het in deze tijd moeilijk is om je te concentreren. Heb je al een x met een leraar of mentor erover gepraat?
    Weten je ouders hoe rot jij en je broertje en zus zich voelen om het geruzie?
    Misschien is het goed om ze dat te laten weten.

    Maar weet dat zelfverminking niet de oplossing is. Het kan misschien even de pijn verlossen, maar het is niet de oplossing..

    Als je me nodig hebt, mag je me altijd een berichtje sturen. Xx en sterkte.

    1 decennium geleden
  • xBlush

    I'm sorry for you, ik heb door snijden al behoorlijk wat littekens, het helpt maar heel even, ik heb er nu spijt van ;s Dus doe niet please, je kan me altijd een bericht sturen of zo, als je iets kwijt wilt xoxo

    1 decennium geleden
  • Pepito

    Lieverd, snijd jezelf echt nooit meer! Er zijn honderden mensen hier en op school die van je houden! Je kan altijd bij me terecht!! Ik ben er voor je :( please stop xxxx

    1 decennium geleden
  • LoveIsLouder

    Stay Strong !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen