hehe weer een hoofdstukje hier en weer geschreven opschool.
mijn nagels zijn nu rood en die van jullie?

,, hee uhm is dit plekje nog vrij?"langzaam werd ik wakker uit mijn droom en keek omhoog naar een jongen die mij vragend aankeek. ,, uhm jahoor, wacht ik zal even mijn tas aan de kant doen."
,, dankje, ik ben trouwens dave. en zo te zien ga jij op reis?" ,, haha ja ik ben Deborah en inderdaad ik ga op reis. jij zo te zien ook aan je tas te zien." glimlachte ik.
,,jep klopt helemaal ik ga ook op reis. over de hele wereld nog wel." zei hij met een wenkbrauwwiebel.
,, haha ik ook, ik ga touren!" zei ik onderhand met een big smile op mijn kop. ik mog die gast wel, lekker relaxed en vrolijk en je kon er zo te zien flink mee lachen.
,, hee ik ook ,, ga jij toevallig met Bey.." ,, JAAA ik ga met Beyonce jij ook??" ik keek hem even verbaasd aan. ,, ja ik ben 1 van haar mannelijke dansers!!" ,, omg supercool!! nou aangenaam kennis te maken, want wij zullen de komende weken met elkaar opgescheept zitten." zei ik lachend.
,, haha inderdaad aangenaam, hee wacht eens even ben jij dat meisje met die engelenstem? nu herken ik je!!" even keek hij mij met grote ogen aan. ,, haha ja ik denk idd dat ik dat ben. maar eerlijk zo goed vind ik mezelf ook weer niet hoor!!" zei ik vol overtuiging.
,, nee meid je bent echt geweldig!!" ,,dankje",,dit word een leuke tour!!",, inderdaad!"

en dit zou inderdaad een leuke tour worden, ik had nou al vrienden gemaakt!! hell yeah.

heehee boobears wat vondenjullie ervan? in het volgende hoofdstukje word het spannen. want dan komt allalalalalalalala ONE DIRECTION in het verhaal.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen