hee meiden ik heb dit hoofdstukje op school geschreven, kijk maar ff wat je er van vindt.

Deborah pov

het was nu al een paar dagen geleden dat ik te horen kreeg dat ik mee mocht met de tour van Beyonce, alle gegevens waren al doorgegeven en het was afgesproken dat zodra alles goed ging ik verder meeging op de wereldtour.
,, schatje beloof je dat je elke dag zal bellen en dat we zoveel mogelijke zullen skypen! en we spreken af dat we een paar keer mogen komen kijken. en zoveel succes en ik ga je echt missen!" zei mijn moeder ik denk nu al voor de duizende keer....
,, jaa mam nou weet ik het wel, maar ik moet nu echt gaan ik ga julli echt missen!!" zei ik tegen mijn moeder mijn vader en natuurlijk tegen mijn broer. want ohja die had ik ook nog xd helemaal vergeten te vertellen. *face palm*
,, ik bel jullie zodra ik op de tourbus stap! en willen jullie aub tegen kim en linds zeggen dat ze niet moeten vergeten mij te bellen?" zei ik tegen ze.
,, is goed is goed, maar nu moet je echt gaan hoor schat!!" ,, ja straks kom je veel te laat zussie, wees wel voorzichtig." ,, we zijn trots op je lieverd!" zeiden mijn ouders en broertje voordat ik me om draaide en naar de trein snelde die aankwam.

ik had met het management afgesproken dat ik met de trein naar Amsterdam zou gaan en daar met de bus naar het concert gebouw en daar zou opstappen op de tourbus. ik slaap gewoon in 1 bus met de wereldberoemde artieste Beyonce Knowles. volgens mij ben ik nog steeds aan het dromen en word ik morgen wakker en dat ik dan besef dat alles nep was..
ik kneep even in mijn arm om te checken en nee hoor het was echt geen droom!!! :)

ik ging zitten in de trein en staarde uit het raam terwijl mijn ogen langzaam moe werden. En toen vielen mijn ogen dicht en zakte ik in een droom weg. op naar het grootste avontuur in mijn leven!! :)





heehee wat vonden jullie ervan? ik zou graag een reactie willen hebben en vertel maar wat je denkt te gebeuren in het volgende stukje :)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen