Foto bij O43 - Guilty

Pov : Madison

De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker. Kleine kusjes werd er op m’n lippen geplant. Ik open m’n ogen en zie Niall. ‘’Oh sorry, ik wou je niet wakker maken”. Ik glimlach kort en beantwoorde kort de kus. ‘’t maakt niet uit’’. ‘’goodmorning beautiful’’. Ik glimlach en ga recht zitten.
‘’waar was je gisteravond?’’. ‘’oh.. nou ik werd wakker, en kon niet meer in slaap komen dus ik ging kijken of er nog iemand bij het kampvuur zat’’. ‘’En zat er iemand?’’vroeg Niall wanneer hij overeind komt en z’n veilige armen om me heen sloeg. Ik knik ‘’Een paar’’. Hij drukt een kus op m’n wang ‘’hmm, wie?’’.
Ik keek naar buiten en zag dat het nog donker was ‘’hoelaat is het eigenlijk?’’. ‘’half 7’’. Ik zucht en laat me weer neer ploffen op bed.
Niall grinnikt ‘’het spijt me, ik wou je niet wakker maken’’. Hij ging naast me liggen en steunde op z’n arm en ging met z’n vinger over m’n borsten. ‘’het geeft niet, ik ben nu toch wakker’’. Hij keek me met een pruillipje aan ‘’ben je boos’’. Ik keek hem serieus aan maar keek hem grinnikend aan ‘’fool’’grinnik ik en gaf hem een klein duwtje. Hij ging boven me hangen en plaatste zijn handen naast m’n gezicht en glimlacht ‘’weetje, ik heb het gevoel alsof ik het niet vaak genoeg kan zeggen hoe gelukkig je me maakt’’.
Ik had het gevoel dat ik hem heb verraden over gisteren bij het kampvuur. Ik glimlach zwak ‘’ik denk dat je het vaak genoeg hebt verteld’’. Hij grinnikt ‘’ik denk dat ik het nog wel vaker kan vertellen’’. Nog meer schuldgevoel kroop bij me naar boven.
Hij kwam dichterbij. Ik keek weg en kruip onder hem vandaan ‘’ik denk dat we aan het ontbijt moeten beginnen’’. Hij keek op de klok ‘’maar de kinderen zijn pas over een uur ofzo wakker’’. Ik trek een jurkje aan ‘’maar dan zijn we eerder klaar’’.
Verbaasd stapt hij uit bed en kleed zich aan. Snel kam ik een borstel door m’n haren. ‘’zeg.. heb ik iets fouts gedaan?’’. Ik keek hem aan en schud m’n hoofd ‘’natuurlijk niet schat’’. Hij glimlacht ‘’gelukkig maar, ik werd al bang’’.
Wanneer het ontbijt was uitgezet over de tafels pak ik de borden en dek alle tafels. Mike kwam binnen wandelen. Ik keek hem aan. ‘’goedemorgen’’. Het leek alsof hij deed alsof er niets gebeurd was gisteravond. Ik gun hem geen blik waardig en deed m’n werk.
Niall kwam de zaal binnen en zet het brood op tafel. ‘’zeggen we de laatste tijd niets meer?’’vroeg Mike en pakt een fles appelsap. ‘’goedemorgen’’mompel ik en ga verder met waar ik mee bezig was. ‘’het was gezellig gisteravond’’grijnst Mike en hij loopt de hut uit. Ik keek achterom en zie Niall naar me kijken ‘’was hij er gister avond ook nog’’. Ik knik. ‘’heeft hij nog wat geprobeerd?’’.
Ik bleef even stil en schud dan m’n hoofd ‘’nee..’’. ‘’gelukkig, hij moet met z’n vingers van m’n meisje afblijven’’glimlacht hij en drukt een kus op m’n wang. Ik glimlach kort en doe m’n schort af ‘’ik denk dat we klaar zijn’’.
Hij sloeg z’n armen om m’n middel en trok me dichter tegen zich aan ‘’dus nu ben je weer van mij’’. Ik sloeg m’n armen om z’n nek en knik.
Net wanneer m’n lippen millimeter van hem vandaan zijn komen de eerste kinderen al binnen.
Niall haalt z’n armen van m’n middel. Langzaam laat ik hem los ‘’sorry’’. Hij grijnst ‘’oh deze tijd haal ik wel in’’

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen