Foto bij O42 - Don't make the same mistake

Pov : Madison

Ik keek naar het plafond en glimlach. Het hangertje van de ketting rustte in m’n hand. Ik zucht en keek naar Niall die lag te slapen. Ik glimlach en keek naar buiten. De sterren glinsterden en de maan scheen helder.
Ik hield m’n hand voor de maan. De ring schitterde in de licht van de maan. Een glimlach verscheen op m’n gezicht.
Ik keek naar Niall en glimlach en druk een kus op z’n voorhoofd. Een koude rilling ging over m’n lichaam. Voorzichtig kroop ik uit bed en deed Niall’s vest aan. Ik trok een legging aan en keek achter me. Hij bewoog geen spier.
Voorzichtig loop ik de deur uit en zie nog een paar mensen bij het vuur zitten. Ik sloeg de vest wat dichter tegen m’n lichaam en liep richting de vuur.
‘’hey, en daar hebben we de eerste tortelduif’’grapt Andrew. Ik gaf hem een klein duwtje en ga naast hem zitten. ‘’waar bleven jullie?’’. Ik staar naar het vuur ‘’sorry, we waren in slaap gevallen’’.
Ik hield m’n handen bij het vuur en warm mezelf op. ‘’t gaat weer goed tussen jullie merk ik’’. Ik knik en wrijf over m’n armen. Andrew pakt m’n hand en keek naar m’n ring ‘’die was vast heel duur’’. Blozend trok ik m’n hand weg ‘’geen idee, t maakt ook niet uit’’glimlach ik en bekeek de ring ook.
Het kleine diamantje in het midden blonk er uit. Ik trek m’n benen op en houd m’n handen weer tegen het vuur.
‘’goed, ik ga slapen’’zegt Andrew na een tijdje. ‘’ik blijf hier nog even’’. Hij knikt en staat op. Met een tak tekende ik kleine figuurtjes in het zand.
Mike, die nog steeds op z’n plek zat ging op de plek van Andrew zitten. Ik negeerde hem en maakte een hartje.
‘’je moet wel boffen met een vriendje zoals Niall’’. Ik knik zwijgend en keek naar het vuur ‘’ik ben in goede handen’’. Mike bleef stil en keek naar de sterrenhemel. Een koude rilling liet m’n lichaam rillen. ‘’heb je het koud?’’. Mike deed z’n vest uit ‘’nee t hoeft niet’’zei ik snel. Hij deed z’n vest over m’n schouders. Ik zucht ‘’dankje’’. Ergens voelde het fijn.
Nee Madison, maak niet dezelfde fout. Het vuur knetterde en kleine vonkjes vlogen er van af.
‘’ik mis je’’. Ik keek Mike aan ‘’hoezo? Jij was degene die de fout in ging’’. Hij knikt ‘’ik weet het, en het was fout’’. Ik keek naar de grond ‘’je kunt dit niet meer goed maken, nu niet.. nooit niet’’. Hij knikt ‘’ik weet het, en toch wil ik zeggen dat het me spijt’’.
Ik keek hem aan. ‘’heel erg’’hij kwam dichterbij. Voordat ik weg kon kijken, drukt hij z’n lippen op die van mij. Geschrokken duw ik hem weg ‘’doe normaal!’’.
Ik haal z’n vest van m’n schouders en loop snel richting Niall’s hut.
Snel deed ik m’n schoenen uit en loop richting Niall’s slaapkamer en sluip naar binnen. Ik liet z’n vest van m’n lichaam glijden en stap voorzichtig aan mijn kant in bed.
‘’hmm.. waar was je’’vroeg Niall slaperig en sloeg z’n arm om me heen. ‘’je bent koud, ben je buiten geweest?’’. Ik knik en kruip dicht tegen hem aan ‘’ga maar slapen’’. Hij drukt een kus op m’n lippen ‘’goodnight darling’’. Ik glimlach kort ‘’goodnight’’.

Reageer (2)

  • xkimberly

    Iewll leave her alone Mike... x

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen