hee hee dit is een stukje over dat je als groep beter en sterker bent dan individu! join:)

jaja je hebt het zovaak gehoord ik weet het maar als groep sta je sterker dan alleen!
ik zag van de week echt zo mooi voorbeeld. er was een meisje en ze zat in een rolstoel alleen auto's stopte maar niet voor haar dus kon ze maar niet oversteken. op het moment dat ik dat zag kwam ook een groep jongeren voorbij fietsen van school. en dan denk je ooh jongeren die doen niks! dat was dus niet zo!
ze reden allemaal naar het meisje zetten 1 voor 1 hun fietsen in een rij als een hek gingen zetten en ze gingen er zelf ook achter staan zodat niemand erlangs kon met hun auto's toen hebben er een paar het meisje helpen oversteken met rolstoel en al en hebben haar begeleid naar station.

Ze werkten als 1 groep en dat was zo mooi!! het meisje was dolblij en bedankte hun voor hun hulp en moeite. de mensen die er omheen stonden klapten allemaal. en daar doe je het voor nietwaar? voor zulke mooie momenten! dit is zoals het hoort.

kun je niet in je eentje ingrijpen? doe het dan met een groep zo is je veiligheid ook beter, want dat is natuurlijk ook heel belangrijk! je veiligheid mag je echt niet vergeten!!
maar je kunt bijna alles met een groep! <3


together we're strong, together we make a change!

en 1 voor allen en allen voor 1!

(L)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen