Foto bij O41 -Let me make love to you

Pov : Niall

Ik doe Madison haar shirtje uit en gooi het op de grond. Ze glimlacht en druk haar lippen weer op die van mij. Zachtjes bijt ik in haar lip en pruts met haar knoopje van haar broek.
Ze werkte mee en deed haar heupen omhoog terwijl ik haar broek uit deed. Zonder de zoen te onderbreken gooi ik het ook op de grond. ‘’i love you’’fluister ik zacht in haar oor en druk een kus in haar hals.
Met m’n vingers haakte ik behendig haar bh los en haal de bandjes van haar schouders.
Wanneer al onze kleren verspreid over de kamer lag kus ik m’n weg naar beneden. Madison kronkelde onder me. Ik grijns en ga verder. Ik trek haar slipje uit en gooi het weg. Ik kroop weer omhoog en druk m’n lippen weer op die van haar. Genietend beantwoorde ze de zoen ‘’mm, I’ve missed this’’. Ik grijns ‘’me too’’.
Haar handen ging af op m’n boxer waar een behoorlijke bobbel is ontstaan. Ze grijnst en stroopt hem naar beneden. Een kreun ontglipte m’n lippen. Ik bijt in haar lip.
Langzaam ging ik bij haar naar binnen. Madison kreunt zacht in m’n oor wat me kippenvel bezorgde. Ze grijnst en drukt een kus op m’n oor. Ik druk kleine vlugge kusjes in haar nek terwijl ik door bleef gaan op een rustig tempo. Ze plantte haar nagels in m’n rug.
Ik voerde het tempo op. Haar lichaam bewoog mee. Wanneer ik bijna tot m’n hoogtepunt kwam druk ik m’n gezicht in haar hals en stootte nog een keer hard.
Ik plof naast haar neer. Madison ging tegen me aanliggen. Ik glimlach en streek met m’n vinger over haar rug ‘’dat was geweldig’’. Ze glimlacht ‘’ik hou van je’’. Ik glimlach en druk een kus op haar voorhoofd.
‘’Je weet dat dit niet kan wanneer de jongens in de buurt zijn?’’grinnikt ze. ‘’tuurlijk kan het dan wel’’grijns ik sneaky.
Er werd op de deur geklopt. Ik zucht en sla m’n hoofd achterover ‘’moet dat nou’’. ‘’zal ik gaan?’’. Ik schud m’n hoofd ‘’blijf maar liggen’’. Ik kroop met tegenzin uit bed en deed m’n boxer aan en sloeg een handdoek om m’n middel. Snel liep ik naar de deur en deed open. Mike stond voor de deur. Ik keek hem aan ‘’wat moet je?’’. ‘’Ik moest van Andrew vragen of jullie naar het kampvuur komen’’. ‘’maar volgens mij zijn jullie met andere spelletjes bezig’’zegt hij wanneer hij me van top tot teen bekeek. Ik rol m’n ogen ‘’we komen zo’’. Ik sloeg de deur voor z’n neus dicht en liep terug.
Madison ging recht zitten ‘’wie was dat?’’. ‘’Mike, die komt vragen of we bij het kampvuur kwamen’’. Ze legt haar armen om me heen en trekt me terug op bed ‘’en had je gezegd dat ik al sliep?’’. Ik schud m’n hoofd. Ze grijnst en ik ging weer boven haar hangen ‘’maar misschien was je in de tussentijd wel in slaap gevallen’’fluister ik grijnzend en druk m’n lippen weer op die van haar.

Reageer (2)

  • eleanaMADYS

    SNel verder, ik neem een ABO!!!<333

    1 decennium geleden
  • xMichellee

    Wauwww, verder meis. Je kunt echt fantastisch schrijfen <3 xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen