heehee sorry dat ik zo weinig post maar ik heb nu echt geen inspiratie. kun je in een reactie zetten wat je wilt dat er gebeurd in het volgende hoofdstuk? dan kan ik daar wel over schrtijven.

KIM POV

uit het niets was Deborah heel stil geworden, er is iets met haar hoor ik zweer het! ik weet nu nog niet uit maar ik ga erachter komen want het is niet leuk maar wij weten ook niet wat er aan de hand dus wij kunnen ook niks doen en als er iets is waar ik niet tegen kan ik vriendinnen die met iets zitten en dat ik ze niet kan helpen! ik zal het hier met Linds over hebben...

,, Maar meid de jongens van one direction volgen je gewoon!!! en dat terwijl we ze maar heel even hebben gezien en ze je niet eens hebben zien zingen of horen zingen" zei ik tegen Deborah.
,, Uhm meiden dit moeten jullie even lezen wat ze hebben wel degelijk je horen zingen..." zei Linds tegen ons terwijl ze met de laptop op haar schoot tussen ons inplofte. ik zag dat ze twitter nog steeds had openstaan en ze klikte een tweet van niemand minder dan LOUIS TOMLINSON aan!! @officialLouisTomlinson @justdebs hey my little carot your voice is amazing! after Beyonce it's our turn to hire you! en in het tweetbericht had hij ook nog eens een link van een youtube filmpje geplaats. dus wat deden we, natuurlijk we klikten op dat filmpje!! toen die k*treclame eindelijk voorbij was keken we naar het filmpje en daar stond Deborah dan op het podium bij Beyonce te zingen. wat me nu pas opviel was dat Beyonce helemaal uit het veld was geslagen en met verwonderende ogen naar Debs stond te kijken.
,,Deb moet je kijken! Beyonce is helemaal uit het veld geslagen door je!!" zei ik dus ook.
,, Dat is dan niet alleen het enige.. meiden kijk is hoevaak het al is bekeken...." hoorde ik Deborah naast me zeggen tewijl ze als in een soort trance naar het beeldscherm zat te staren.
,, OMG 15 MILJOEN KEER!!!!!!!!" riep linds naast ons uit, ,, dat is dus echt veel volgens mij heb je Justin Bieber verslagen!!"
,, ik wil kijken tussen de trendingtopics op twitter" zei Deborah toen ze uit trance leek ontwaakt.

ik ging naar twitter en drukte op trendingtopics. er stonden 5 die ons meteen opviellen namelijk : #amazingvoice, #singingangel, #beyoncegoodschoice, #singmore! ,#inlovewiththisnewvoice .
we staarden met zn 3en naar het beeldscherm en er groeide langzaam een big smile op onze gezichten toen we alle lovende reacties lazen. :)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen