hee meiden sorry dat ik al een tijdj niks heb geplaats maar hier hetbeloofde hoofdstukje:)

nadat ik op twitter had geplaats dat ik mee mocht doen had ik mijn laptop afgesloten en was ik met de meiden naar beneden gegaan om wat drinken te pakken. terwijl ik de cola in schonk luisterde ik naar het gesprek dat die twee druktemakers voerden. en waar zou het over gaan? yeah right over mij. isook niet zo heel raar als je beseft dat ik mee mag met het concert van beyonce. WEET JE HOE COOL. ik kan nog steeds niet geloven dat het mag vanmij ouders.
het is echt als een droom die uitkomt. toen ik naar boven liep met mijn drinken waren die 2 kippen beneden nog steeds aan het kletsen met elkaar.

Toen ik boven was pakte ik mijn laptop er weer bij om mijn twitter te openen. toen ik was ingelogd kreeg ik tezien dat ik 50 volgers erbij had. WOOOOW WACHT 50 VOLGERS??? ik klikte op mijn timeline om te zien of iemand had gereageerd. en hij stond bomvol. met lieve dingen maar ook met haat, zelfs van vriendinnen van schoolkreeg ik haat. waarschijnlijk waren ze allemaal gewoon jaloers maar sommige dingen doe je dan toch echt pijn.
toen mijn schatten boven kwamen zagen ze dat ik geschokt naar mijn laptop zat te staren om vervolgens de laptop uit mijn handen te rukken en zelf te gaan kijken wat er aan de hand was.


,, OHM MY GOD MEID HARRY STYLES EN NIALL HORAN VOLGEN JE!!!!" riepen ze overenthousiast in koor.

zij waren blij. mijn hart storte in bij die naam, harry styles de jongen die mij brak.



sorry sorry sorry voor dit korte hoofstukje maar ik maak hem op school, ik beloof dat er zo snel mogelijk een nieuw hoofdstukje komt !!! xx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen