'llow x)

Weer een deeltje !

Ich liebe dich <3


Twins <3
Ashley pov,,

Nadat ik het eten op heb hoop ik dat ik terug helder kan denken. Wie was die vrouw? Goh, vermoeid ga ik op de matras liggen. Wie was die vrouw ? denk ik weer, maar dat is niet het ergste. Hoe kom ik hier uit? Nadat ik zeg maar ruzie heb met Nick gaat hij me toch niet zoeken zeker..

Nick pov,,


Eindelijk komen we aan bij het hotel, het leek wel uren. Vliegensvlug, zonder ook een woord te zeggen tegen de camera die heel even voor mij bleef staan ren ik het hotel binnen. ‘Sleutels, Jonas Brothers.’ Brabbel ik snel naar elkaar. ‘Alstublieft.’ Zegt de vrouw ‘Nummer 254.’ Huilend zet ik me op het bed van onze hotelkamer. Ze is hier gewoon niet. Waar is ze toch? Is ze gewoon weg gegaan na onze ruzie zeg maar ? Nee toch, laat me hopen van niet. Waar kan ze toch zijn? Dan krijg ik opeens een idee, maar eigenlijk is het niet echt een goed idee maar het moet gewoon. Het moet !

Kate pov,,

Lachend zit ik met Thomas in de zetel. Weer valt zijn toren om. ‘Hoger!’ gilt hij lachend uit. Maar na een tijdje valt ook deze toren weer om. Thomas giert het uit van het lachen. ‘Boem.’ Zegt hij blij. De tijd gaat snel en het is al bijna zeven uur. ‘Gaat deze man is slapen?’ vraag ik dan aan Thomas. Thomas knikt. Na mijn ongeval heb ik alleen een betere band gekregen met Thomas. Ik voel me ook anders, ik voel me beter. Ik ben niet meer zo’n trutje denk ik. En ik wil dat dol graag aan Ash laten zien. Kan ik het ooit nog laten zien ? die gedachte doet me pijn. Ik weet wat me te doen staat en ik doe het deze avond nog. Waarom denk ik er nu pas aan.. ‘Kom je nog?’ vraagt Thomas ongeduldig. ‘Tuurlijk, kleine man.’ En samen stappen we richting de badkamer.

Reageer (1)

  • Sjannekeee

    verder!!!!!
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen