Heyy,,

Nog 2 en dan zijn we bij de 60 x)

i miss you <3
Kate pov,,

Ik word wakker in Tom zijn armen. Snel geef ik hem een kusje en kleed me aan. Als ik beneden aankom zie ik dat de Tv aanstaat. Lui ga ik voor de tv zitten. Echt niks is er op de tv. ‘Kate, kom je is naar de keuken?’ hoor ik mam zeggen. ‘Ja, ik kom.’

Thomas pov,,

‘Kate kom je is naar de keuken?’ hoor ik mam vragen aan Kate. ‘Ja, ik kom.’ Zegt ze dan terug. Met mijn doos blokken loop ik naar de woonkamer. BOEM alle blokken uit mijn handen. Lachend stop ik ze allemaal terug. Snel probeer ik op de zetel te kruipen. Het lukt niet echt. Na een lange tijd zit ik dan toch op de zetel. ‘ASH!.’ Roep ik uit. Kate komt verward de kamer binnen. ‘Wat is er Thomas?’ vraagt ze. ‘Ik zag Ash.’ Zeg ik blij. ‘Je droomt.’ Zegt Kate een beetje boos. ‘Niet waar, ze was daar op te zien.’ En ik wijs naar de tv. ‘Ja tuurlijk,’ zegt Kate dan. ‘Misschien een opsporingsbericht gekkie.’ Verdrietig sla ik mijn handjes over elkaar. Ze was er echt, ik zag d’r !

Ashley pov,,

Eindelijk stappen ook Kevin,Nick en Joe de Limo in. Geërgerd kijk ik naar buiten, wat als mam of Kate me heeft gezien? Tja wat maakt het uit. Dan kan ik misschien wel naar huis gaan. De jongens weten niet eens hoe hard ik me verveel. Eigenlijk ben ik best vaak alleen als ze concerten doen enzo. Dat is wel normaal, maar ik mis wel iemand om mee te praten. En dan dat dom oma verhaal nog. Iedereen verklaart mij voor gek als ze het ooit te weten komen.

Reageer (1)

  • Sjannekeee

    verder!!!!!!!
    echt super!!!!!!!
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen