Heyy,,

Vijftig, vijftig, vijftig ! <3
Zoals beloofd ga ik proberen een lange te maken.

Vijftig <3
Kate pov,,

‘Wat is dat mama?’ ‘Goh, ik weet het niet.’ Snel pak ik het kaartje op voordat mama hem kan krijgen ga ik in de zetel zitten. ‘Omdat ik aan mama echt wil laten zien dat ik blij ben dat je wakker bent enzo moet je naar dit adres gaan. Als je daar aankomt zie je wel wat er gebeurt liefs Ash. Lees ik in een sneltempo voor. ‘Welk adres?’ vraagt mama ‘Dit.’ Zeg ik en laat haar het kaartje lezen. ‘Oh, oké. Maar Thomas kan niet mee.’ Zegt mama meteen in paniek. ‘Weet je ik zal is aan Tom vragen of hij even op hem wil letten.’ Zeg ik met een lach. ‘Hey schat.’ Zeg ik als ik bij de speelmat aankom. Meteen drukt hij een kus op mijn lippen. ‘Zou je het erg vinden om even op Thomas te passen?’ ‘Nee tuurlijk niet.’ Zegt Tom terug ‘Je hebt echt een super leuk broertje.’ Lachend tik ik tegen zijn hoofd. ‘Dag Thomasje en Tom.’ Zeggen mama en ik nog wanneer we naar buiten willen gaan. ‘Dada mama en Kate.’ Hoor ik Thomas nog zeggen. Mama duwt het adres in bij de gps en meteen vertrekken we. Na een tijdje begin ik het echt te krijgen van die gps ‘En nu naar rechts.’ Praat ik haar dom na.

Ashley pov,,

‘Zo en wat moeten jullie drinken ?’ vraagt de ober die net aan ons tafel is komen staan. ‘Een cola.’ Zeg ik dan. ‘Voor mij ook.’ Zegt Nick. ‘En vond je het een beetje leuk vandaag?’ vraagt Nick wanneer de ober terug weg is. ‘Ja tuurlijk jij niet dan?’ ‘Jawel, tuurlijk.’ Zegt hij met een lach ‘Kut, ik ben mijn tas vergeten in die ene winkel volgens mij.’ Zeg ik tegen Nick. ‘Kut?’ vraagt hij. ‘Shit.’ Zeg ik lachend terug. ‘Weetje ik zal hem wel gaan halen.’ ‘Maar nee dat hoeft echt niet ik ga hem zelf wel halen hoor.’ ‘Nee,nee.’ Zegt Nick ‘Ik beveel je dat jij blijft zitten totdat ik je tas heb gehaald.’ Zegt hij plagend. ‘Oké,oké koning.’ Zeg ik ‘Ik blijf zitten tot jij mijn tas hebt.’ Zeg ik hem. Lachend verdwijnt hij uit het cafeetje.

Nick pov,,

In een sneltempo ga ik terug naar het winkeltje. ‘Hallo, mevrouw heeft u misschien een tas gevonden ?’ vraag ik. ‘Ja, is dit hem misschien ?’ ‘Ohh, ja dat is hem dank je.’ Nog snel laat ik een blik op de kleren. Toch kan ik het niet laten om het kleedje te kopen. Snel bel ik Joe op om het kleedje te laten ophalen zodat Ashley niks weet. Na een tijdje zie ik Joe al aan komen. ‘Hier.’ Zeg ik snel ‘Leg maar onder mijn bed oké ?’ ‘Oké.’ Hoor ik nog en ik loop weer richting het cafeetje. Daar aangekomen zie ik Ashley meteen lachen als ze mij ziet. Nadat we ons drinken op heb gedronken gaan we weer richting het hotel.

Ashley pov,,

‘Bedankt nog voor mijn tas te halen.’ Zeg ik wanneer we richting het hotel wandelen. Als we voor het hotel staan stappen we samen binnen. ‘Ga je nog even mee?’ vraagt Nick lief. ‘Goh, weet je ik kom zo wel ik ga eerst me wat verfrissen enzo oké?’ ‘Ja is goed.’ Zegt Nick en hij verdwijnt naar zijn kamer. Als ik de deur van mijn kamer dicht heb gedaan haal ik meteen de enveloppe uit mijn jaszak. Mijn vingers laat ik glijden over de enveloppe en meteen pak ik een mesje om het open te doen.


Hopeyoulikeit

Reageer (1)

  • Sjannekeee

    jhaaaaaaaaa quiz 50!!!(hoera)(yeah)
    gefeliciteeerd!!!!!
    snel verder!
    je hebt echt un superverhaal!!!!!
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen