Heyy,,

Ng 4 :D jeej <3

Love. <33
Muwhaha ik ga wel ff gemeen doen want ik ga niks over de nacht met Tom en Kate schrijven x) Maar ik beloof dat ik de volgende keer wel details gebruik.

Ashley pov,,

Na dat ik even in het parkje heb gezeten gaat mijn gsm af. Nick komt er op het schermpje staan. ‘Hey.’ Zeg ik. ‘Hey, waar ben je ?’ hoor ik een ongeruste Nick vragen. ‘Och, gewoon ik was even gaan wandelen. Ik ben nu in het park maar ik kom zo terug naar het hotel goed ?’ ‘Ja,super tot zo dan bye.’ En hij legt af. Ik sta op en loop richting het hotel. Na een tijdje sta ik terug in het park. Goh hoe kan dat nou denk ik. Weer stap ik zoals ik denk dat ik gekomen ben, maar na een tijdje sta ik weer in het park. Nee hé. Meteen bel ik Nick. ‘Nick, ik weet de weg niet meer terug.’ Schreeuw ik in paniek. ‘Ohnéé,’ Zegt hij ‘Ik vertrek meteen uit het hotel opzoek naar een park.’ ‘Uhm, ja is goed. Ik hoop dat je het kan vinden.’ Zeg ik nog snel en leg dan neer. Na een tijdje zit ik nog steeds op het bankje, helemaal in paniek. Opeens hoor ik mijn gsm af gaan maar voor ik hem kan opnemen staat Nick voor me. ‘Dus hier zit ze.’ Zegt hij met een lach. ‘Ja, hier zit ik.’ Zeg ik nu heel blij. ‘Je zal wel moe zijn zegt hij bezorgd.’ ‘Bwa een beetje.’ Zeg ik terug. ‘Kom maar in mijn rug zitten.’ Zegt hij dan na een tijdje. ‘Nee dat kan je niet maken.’ Zeg ik spottend. ‘Jawel doe maar.’ Lachend spring ik in zijn rug. Na een tijdje zijn we terug bij het hotel. Als ik voor de lift sta begin ik weer te beven. ‘Jaja,’ zegt Nick ‘We gaan wel met de trap.’ ‘Goh dank je zeg ik en neem de trap. Ik heb namelijk Claustrofobie. ‘Ga je nog mee naar mijn kamer?’ vraagt Nick nog. ‘Uhm ik ben best wel moe..’ ‘Maar ik wil je wat laten zien.’ Zegt hij blozend. ‘Whaha, ja oké ik ga met je mee.’ Zeg ik. Al pratend stappen we zijn kamer binnen. Als ik me omdraai en zijn kamer in kijk verschiet ik. ‘Wat is dat allemaal?’ zeg ik met een lachje. ‘Uhm, Kaarsen.’ Zegt Nick. ‘Ja dat weet ik wel.’ ‘Filmpje kijken?’ vraagt Nick. ‘Ja, tuurlijk.’ ‘Deze?’ ‘Ja is goed.’ (Kies zelf maar een film ) Nadat de film gedaan is wil ik op staan. ‘Wacht ff.’ Zegt hij nog snel. Voordat ik iets kan zeggen drukt hij mijn lippen op die van mij. Na een lange kus neem ik nog snel afscheid en ga naar mijn kamer. Voordat ik weet lig ik te dromen over Nick.

Kate pov,,

Vermoeid word ik wakker, stevig armen voel ik rond me. Dan verschijnt er een lag op mijn gezicht. Tom komt meteen in me op. Blij draai ik me een beetje om en zie het schattige gezichtje van Tom. Voorzichtig doe ik zijn armen rond me weg en kleed me aan. Als ik eenmaal op de gang sta kom ik Bill tegen. ‘ Kom je mee ontbijten ?’ vraagt hij. ‘Uh, ja tuurlijk.’ En samen met Bill ga ik naar beneden. ‘Hoi, Kate en Bill.’ Zegt Simone als ze ons ziet, ‘Is Tom er niet bij?’ vraagt ze verbaasd. ‘Nee, die slaapt nog.’ Bill en ik gaan aan tafel. Na een tijdje voel ik iets koud op mijn rug, met een klein gilletje schiet ik recht. Lachend staat Tom daar met water. ‘Was het koud?’ zei hij nog steeds lachend. ‘Ja, wat dacht jij dan.’ Zeg ik voor ik een kus op zijn lippen druk.

Reageer (2)

  • Sjannekeee

    verder!!!!!!!!
    echt een super goed verhaal!!
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    SNEL VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen