Heyy,,

Ben ik weer ^^ Hope you like it.

L'homme ne vit seulement du pain x)
Ja ik weet dat het een domme titel is fzo maar dat hebk pas moeten leren enzo en ik krijg het niet meer uit mijn hoofd ^^

Kate pov,,
Mam komt boos de kamer binnen. 'Is er iets?' vraag ik zachtjes. 'Nee hoor.' zegt ze terug. 'Rust jij maar wat uit, je zus komt zo.' Voorzichtig knik ik maar in mijn gedachten wil ik Ashley even niet zien. Ookal zijn we geboren als twins, het voelt zo echt niet meer..

Ashley pov,,
Zachtjes klop ik op de deur. 'Binnen!' hoor ik Thomas bijna gillen. 'Shht, Thomas niet zo hard.' hoor ik mama boos tegen hem zeggen. Snel doe ik de deur open en zie ik Thomas op mama's schoot zitten en Kate slaapt. 'Waarom is hij er bij?' vraagt mam meteen boos. 'Ik ga wel..' zegt Nick bedroeft. 'Hij is er bij omdat ik dat wil.' en ook ik verhef mijn stem. 'Hier.' zeg ik boos tegen mama 'Geef het aan Kate als ze wakker word.' 'Dag Thomasje.' en snel geef ik hem nog een kus.

Iets wat mama niet weet is dat ik met Nick mee ga op tour. En omdat ze nu weer zo reageerde vertrek ik vandaag nog. Ik laat wel een papiertje achter denk ik dan als ik mijn koffers van de trap sleur. Snel leg ik het papiertje op de grote eettafel en verdwijn ik. Samen met Nick ga ik naar zijn hotel, onderweg zwijgen we. Maar soms geeft Nick me een kus op de wang om te zeggen dat het wel juist is wat ik doe. Ik hoop toch dat het juist is wat ik doe. En samen met zijn twee andere broers rijden we naar het vliegveld.

Reageer (1)

  • Louisx

    Verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen