Ben ik weer =D

Ik weet dat het lang heeft geduurd maar omdat het dinsdag examens is ga ik er nu snel nog eentje maken.

x Jolien

Kate !
Ashley pov,,

'Is er wat?' vraag ik benieuwd. 'Ja, Kate is wakker geworden.' zegt mama 'Dat is wel goed nieuws ja.' zeg ik ook een beetje blij. 'Ik had is een vraagje mam.' 'Vraag maar..' 'Zou ik met Nick mee mogen naar zijn hotel 'nzo.' 'zo te horen ben jij heel blij dat je zus wakker is schreeuwt mijn moeder bijna. 'Ik wil je hier over een kwartier zien, en snel.' zegt ze boos. Meteen haakt ze in.

Verdrietig kijk ik Nick, aan 'sorry ik mag niet.' 'Geeft niet.' antwoord hij 'Ga je wel mee naar Kate?' vraag ik dan. 'Uhm, ja is goed.' zegt Nick al een beetje blijer.

Om te laten zien dat ik wel blij ben dat Kate wakker is ga ik nog snel even langs een winkeltje. De vrouw komt me al lachend tegen, 'Och, Ash.' zegt ze blij. 'Kom je nog is kijken.' 'Ja.' zeg ik vrolijk terug. 'Hoe gaat het met je zus,, is ze er niet bij?' 'Uhm daar gaat het niet zo goed mee, ik kom net een cadeautje kopen voor haar omdat ze in het ziekenhuis ligt.' 'En wie is die jongen achter je?'. vraagt ze. 'Nick.' Nick kijkt meteen onze kant op. 'Wat?' vraagt hij in zijn schattig engels. 'Margriet vroeg wie je was?' zei ik terug. Lachend kijkt Nick verder in de winkel. 'Heb je nog van die dingen die Kate altijd zo graag zag?' 'ik zal even kijken.' En margriet verdween in het magazijn..

Reageer (1)

  • Sjannekeee

    jhaaaaaaaaaa
    verder!!!!!!!!
    echt super!!
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen