Heyy,,

Nja ik heb dus niet veel tijd gehad om er nog meer te maken (A) Daarom deze keer extra veel pov'ss
I'm sorry.


<3

Ik houw echt van je !

Tom pov,,
Ik kom aan school gefietst en zet mijn fiets in de fietsenstalling. Ik stap voorbij een foto. Huh? Ik kijk goed op de foto en zie dat ze me getrokken hebben wanneer ik met Lize zoende. Hoe kan dat? Denk ik bij mezelf. Zou Kate het hebben gezien ? meteen begin ik te hyperventileren. Wat als ze het gezien heeft, ik houw echt van haar. Ik stap naar Lize. ‘Hey.’ Zegt ze blij maar als ze de foto ziet vraagt ze ‘Waar heb je die van?’ ‘Ik heb ze gevonden bij de fietsenstalling.’ ‘Als Kate het weet dan doe ik je wat.’ En boos stap ik weg van Lize. Hoe durft ze te doen alsof ze van niks weet.
Ashley pov,,
Tom en Lize staan met elkaar te praten als ik dichter bij kom samen met Vannessa kan ik nog net horen : ‘..dan doe ik je wat.’ ‘Wat gaat hij doen?’ vraagt Vannessa verbaast. ‘Weet ik véél.’ Zeg ik geërgerd. ‘Ik ga het vragen aan Lize.’ Zegt Vannessa nog. En vol vertrouwen stapt ze op Lize af. Ik ga ook maar met haar mee.’Wat gaat Tom doen?’ vraagt Vannessa aan een snikkende Lize. ‘Weet ik niet.’ Antwoordt die terug ‘Wat is er gebeurt?’ Vraagt Vannessa weer. Ze wil wat zeggen maar als ze mij ziet staan stopt ze meteen. ‘Niks.’ Antwoordt ze dan en stapt met haar vriendinnen weg.
Kate pov,,
Verdrietig stap ik maar waar ik ben weet ik niet. Na een tijdje begint het ook nog te regenen fijn denk ik dan. Ik stap snel een winkel binnen, de jongen achter de kassa kijkt me verbaast aan maar ik kijk meteen weg. Ik kijk wat rond en als ik zie dat het gestopt is met regenen ga ik terug naar buiten, terug naar waar het echt ijskoud is.
Bill pov,,
Blij vertel ik aan mam dat ik vandaag stage mag doen in de winkel net buiten de stad. Ook mam is kei blij voor me. ‘Goed doen!’ zegt ze nog wanneer ik vertrek. ‘Tuurlijk.’ Zeg ik. Eerst is het kei druk in de winkel en moet ik rennen om iedereen te kunnen helpen maar na een tijdje is het niet meer zo druk dus zet ik de radio aan. Opeens tikt de regen tegen de ruiten, het regent echt hard. TRINNG er komt een klant de winkel binnen. Ik kijk verbaast naar het meisje dat helemaal nat de winkel binnen stapt. Ze ontwijkt mijn blik, maar toch ik ken ze van ergens. Als het gestopt is met regenen gaat ze de winkel weer uit. En dan pas weet ik wie ze is. Ik heb haar gezien achter Tom zijn agenda. Dat is Kate waarschijnlijk, moet ze niet aan school zijn? Verbaast stuur ik Tom een sms.


<3

Reageer (1)

  • Sjannekeee

    verder!!!!
    ze zijn echt super!!
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen