Heyy,,

Gewoon maken (A)

Nick Jonas <3

Ashely pov,,
(In de droomwereld)
'Hey, ik ben Nick.' 'Ow,, hoi ik ben Ashley.' Na een tijdje gepraat te hebben.. 'Zou ik misschien je nummer mogen hebben?' met zijn puppyeyes kijkt hij naar me toe 'Tuurlijk zeg ik lachend.' En ik zet zijn nummer in zijn gsm & hij zijn nummer in die van mij. 'Bedankt.' zegt hij nog. 'Ik moet nu gaan..' 'Uhm oké,' WHIEOWHIEOOOO (sorry ik kan geen politiewagen na doen ^^) Politiewagens & Brandweerwagens flitsen voor bij.. 'Huh?' benieuwd loop ik naar de plek toe waar alle geluiden naar toe rijden. Als ik hijgend aan kom sta ik voor het gebouw waar papa heeft gewerkt, het grootste gebouw van héél de stad. Verschrikt kijk ik naar boven en daar staat KATE !

Ik wordt helemaal bezweet wakker, wat was dat een rare droom. Héél mijn dag, helemaal opnieuw. Ik wil het niet nog is beleven hoe Kate daar staat helemaal van boven bij het gebouw.

De volgende maandag
Schooltijd dus,,

Kate pov,,

Vermoeid word ik wakker. Samen met Ash sta ik in de badkamer maar er wordt niks gezegt. Alleen soms of als ze de stijltang wilt, of de tandpasta maar voor de rest niks..


Sorry ik moet gaan,, Morgen is de laatste dag school en kan ik de avond kei veel quizjes maken :D
<3

Reageer (1)

  • Sjannekeee

    morgen ga je weer verder hea??
    ze zijn echt super!!!!!!!(Y)
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen