Heyy,,

Ik heb veel te veel inspiratie om te stoppen (A)
&& dan doe ik het speciaal voor Janneke

<3

Just for you !

Onbekende pov,,
Haar broertje dus, zonder dat ik het door heb begin ik te lachen.. Dan zet ze het jongentje in de auto,, maar ohnee ze komt naar hier, wat moet ik bedenken. Komaan bedenk iets,, bedenk iets ! Néé er komt niks in mijn hoofd boos sla ik op mijn hoofd. Komaan,, werk nu toch is !
Ashley pov,,
Benieuwd ga ik steeds dichter en dichter. ‘ Ash,, kom je nog?’ ‘Ja wacht ik kom zo.’ Roep ik terug naar mijn moeder. Als ik een blaadje wil weg doen van de struik hoor ik weer mijn mam roepen : ‘Ash sebiet kan je te voet naar huis.’ ‘Oké doe ik.’ Roep ik lachend. Mam kijkt me raar aan maar rijdt dan toch door.
Kate pov,,
Ash zit alleen nog maar in mijn hoofd, mijn tweelingzus. Vermoeid sta ik voor het grootste gebouw hier in de stad. Met grote ogen kijk ik naar alle trappen maar toch doe ik ze één voor één. Na een hele tijd sta ik dan toch eindelijk boven en zie het hele landschap, ik zie Toms huis hier wel liggen, daar ergens en ik wijs naar links. Stapje voor stapje ga ik verder naar de rand van het dak. Wat zou ik hier toch graag springen, weg van alles.. Maar zou ik Ash dan niet te veel pijn doen. Nu deed ze mij toch ook pijn. En Tom dan we worden steeds closer, zou hij het overleven ? Ach wat boeit het hij heeft genoeg meiden die hem leuk vinden. Maar zou ik Tom kunnen missen ? Zou ik ? Zou ik springen ?


React.

Reageer (1)

  • Sjannekeee

    snel verder!!!
    ik wil weten of ze springt!!
    ik hoop van niet!!
    Je quizen zijn echt Super!!(Y)
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen