Heyy,,

Ja ik ben er dus na aan 't denken om te stoppen :(
I'm sorry

<3

Frevvr <33

Onbekende pov,,

Ik zie haar lach, ik zie hoe ze loopt & ik zie hoe ze een KIND draagt ! Ze heeft een kind verdomme,, hoe kan ik weer verliefd worden op iemand die al een kind heeft en waarschijn lijk dan een vriend pff..

Ashley pov,,

Samen met Thomas stap ik het ziekenhuis uit. De testjes waren goed dus Thomas mocht gaan. Met alle cadeautjes in mijn handen stappen we naar mama's auto. Thomas lacht naar me,, maar dan vraatg mama 'Waar is Kate ?'

Onbekende pov,,

Zou het kind van haar zijn en stiekem ga ik dichter. Ik zie dat ze nu bij een oudere vrouw staat. Ze houd nu ook het kindje vast. Ik kruip achter de struik om te kunnen luisteren wat ze zeggen.

Ashley pov,,

'Kate is uit het ziekenhuis gerend, nadat ze ..' Nadat ze tegen mij stomme kleuter.' zegt Thomas met een pruillip. 'Ik heb gezegd dat ik ze nooit meer wouw zien.' 'Schat, dat zeg je toch niet tegen je tweelingzus. Weet je hoe hard dat aan komt ?' 'En mijn broertje dan?' 'Waarom mag ze dan dat tegen hem wel zeggen.' 'Hou je mond maar en stap in de auto.' zegt mama geërgerd. Als ik Thomas in de auto doe zie ik de struiken bewegen,, huh. Benieuwd ga ik dichter bij en dan..


If I could, than I would..

Reageer (1)

  • Sjannekeee

    Ik ga snel de volgende maken!!!!
    ze zijn echt super!!(Y)
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen