Heyy,,

Nr 16 dus :D
Bill als de andere ? Twins op Twins ?


<3

Happy day

Kate pov,,

Ik begin het erg te vinden voor Ashley,, ik begrijp haar nu een beetje meer.. eerst papa nu Thomas en voor haar zijn of waren die twee de belangrijkste uit haar leven. Ik moet er voor zorgen dat ik daar ook toe behoor,, maar hoe dat gaat toch zomaar niet na wat ik haar heb aan gedaan. Ik heb gewoon gelogen tegen iedereen. Maar ik wil niet vertellen dat ik het deed, dan ben ik niet meer populair fzo denk ik. Dan voel ik me wel zo als Ashley maar dat wil ik niet ,, dat heb ik er niet voor over..

Ashley pov,,
Ik kijk uit het raam maar heb nog steeds Thomas handje vast, opeens lijkt het of het beweegt maar waarschijnlijk wil ik dat alleen maar en beeld ik het me gewoon in. ‘Ash.’ Hoor ik opeens iemand zachtjes zeggen. Ik kijk verschrikt naar de deur maar ik zie niemand staan. Raar vind ik ‘Ash.’ Hoor ik weer. Langzaam kijk ik naar Thomas zijn bedje. Geluk voel ik door heel mijn lichaam. ‘Thomas!’ roep ik over blij. ‘Thomas!’ roep ik weer. Thomas lacht en hij kijkt naar het beertje. ‘Voor mij?’ vraagt hij. ‘Ow,, ja tuurlijk voor jouw.’ Zeg ik. Ik pak het beertje en geef hem aan Thomas. ‘Mooi.’ Zegt hij. Als antwoord geef ik hem een kusje op zijn voorhoofd. Ik duw op het belletje van de verpleegster en na 5 minuten is ze eral. ‘Oo, is hij wakker.’ Zegt de verpleegster blij. ‘Ik haal meteen een dokter.’ ‘Bedankt.’ Zeg ik nog. Dan zie ik haar om de hoek komen,, Kate
Kate pov,,
Ik zie een verpleegster rennen naar de kamer waar Thomas ligt, ohneé denk ik.. ‘Oo, is hij wakker.’ Hoor ik dan. Met een brede glimlach stap ik naar de deur. ‘Ik haal meteen een dokter.’ Hoor ik de verpleegster nog zeggen en rent de kamer weer uit. Blij stap ik de kamer binnen, daar zie ik Thomas en natuurlijk Ashley. Thomas heeft Ashley’s knuffel hard vastgeklemd. ‘Dag, Thomas.’ Zeg ik blij. ‘Kat.’ Zegt hij. Lachend stap ik naar hem toe, kat zo noemt hij mij. Ik geef hem eerst een kusje en pak mijn grote tas uit de kast vandaan. ‘Voor mij ook ?’ vraagt hij. ‘Voor jouw ook.’ Zeg ik blij. Ik zie Ashley grijnzen maar ik weet niet waarom..


Reactiess ? (A)

Reageer (1)

  • Sjannekeee

    snel verder!!!!!
    ik wil weten waarom ze zo moet grijnzen!!(A)
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen