Heyy,,

Ik hoop dat dit nog niet de laatste is van vandaag (A)

Dus hij heeft je telefoonnummer niet,, is hij ff slim !


Wie willen jullie eigenlijk dat die HIJ wordt ??
<3

Zijn we nog wel Twins ?

* ff de week een beetje doorspoelen,, dus dit denkt Ashley allemaal *

Klotte week. Eerst die domme maandag Kate heeft me voor iedereen voor schut gezet eigenlijk had ik ze moeten terug pakken maar dat durfde ik niet, Vannessa vond het erg voor me maarja ik kan en nu wel mee leven denk ik. Kate heeft gezegd dat ik er voor zorgde dat Thomas in het ziekenhuis lag, dikke trut. Ik durfde het niet te zeggen dat ze loog en dat zij het zelf deed. Niemand had me toch gelooft, niemand.. alleen Vannessa & Laurien. Maar ook aan hen durf ik het niet te vertellen het komt nog wel.. het komt ooit nog wel ! Ik hoopte na die flater dat het de volgende dag al vergeten was maar te vergeefs. Ik kwam nog maar aan school of iedereen zei dat ik mijn eigen broertje mishandelde. Ik kon er echt niet meer tegen en ik wist niet wat met bezielde maar ik schreeuwde het er gewoon uit. IK heb het niet gedaan, dat was Kate verdomme ! Thomas is alles voor me domme kinders. Ik had wel een goed gevoel er over eigenlijk,, eindelijk kon ik mezelf nog is zijn maar zoals ik al dacht lachte iedereen me uit. Zelfs Tom deed net alsof ik loog dus hij lachte gewoon mee. Nu pesten ze me alleen nog harder..

* Dat is zo het belangrijkste van die week,, dus nu is het zaterdag en je zit bij Thomas zijn bedje..*

Wenend hou ik zijn handje vast, ik vertel gewoon mijn hele week tegen hem alle details weet hij echt allemaal. Hij weet dat Kate het heeft gedaan dat weet hij. Maar hij is nog te klein om het te begrijpen..

Kate pov,,

Zonder dat ze het door heeft hoor ik elk woord van wat ze zegt, ze kropt het dus niet op ze verteld het allemaal tegen Thomas. Daarom is ze de laatste dagen zo overstuur als ik dit had geweten had ik misschien wel nagedacht maar so What ! dat doen mooie meisjes niet..



's ie goed ??

Reageer (1)

  • Sjannekeee

    snel verder!!!!!!!
    miss kan die HIJ Bill zijn?
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen