Heyy,,

Ja nr 11 dus é :D
Gewoon maken dus ^^


<3

Smile ? No Bitch ! I hate you

à la hospital

Ashley pov,,

Hoe durft ze, mijn lieve broertje. Ja het is mijn broertje niet meer van die stomme Kate. Wil ze hem ook weg hebben ? Ik haat ze ! Huilend leg ik mijn hoofd tegen mams schouder. Ik kon alleen nog bij Thomas mezelf zijn, omdat hij misschien mij nog wel begrijpt. Eigenlijk kan dat niet omdat hij nog maar 2 is maar dan nog, ik kan niet zonder hem. Ik kan niet zonder zijn lach, zonder zijn luisterend oor.. Het lijkt net of 't mijn vriendje is als ik d'r zo over spreek. Maar zo voelt het totaal niet. Het voelt gewoon zo vertrouwd ! Bij Kate moet ze dat voelen bij haar Tom, maar zou ze dat wel voelen? Goh, eigenlijk maakt het me nog niet eens uit wat ze voelt. Ik hoop nu alleen maar dat ze schuldgevoel heeft en dat ze dat gevoel maar voor eeuwig bij haar houdt. Dan is ze misschien een beetje beter, een beetje meer zoals mij.

4 uur later zitten we nog steeds zwijgend naast elkaar, telkens als mam een verpleegster wil aanspreken zegt ze dat ze zo bij ons komt maar telkens verdwijnen ze gewoon. Hup, gewoon weg..

Kate pov,,

Na 4 uur ben ik het echt beu, die stomme wachtzaal, die stomme verpleegster & die stomme dokters die geen horloge hebben. Kwaad sta ik op van mijn plaats en zoek de eerste beste verpleegster. 'Uhm,hallo kunt u me vertellen hoe het met Thomas Kitts gaat ?' 'Uhm, ik zal even gaan kijken.' zegt ze lief terug. Dat mag ik hopen ja.. Na 5 minuten is ze al weer terug ' Maakt u zich maar geen zorgen,' zegt ze dan ' de dokter komt zo bij u.' 'Danku.' zeg ik blij met een lach ga ik terug naar mijn plaats.

Ashley pov,,

Nu opeens Kate gaan kijken is lijkt alles zo snel te gaan na een kwartier staat de dokter al bij ons om het te hebben over thomas. 'Eindelijk.' zegt mama dan met een grote opluchting. 'Hallo,' zegt de dokter dan 'Ik heb goed en slecht nieuws..,'
Ohneé denk ik bij mezelf,, dit is zeker de tijd niet voor een lach denk ik als ik naar Kate kijk. Ik zou die lach er gewoon af willen slaan..


Reactiess ? (A)

Reageer (1)

  • Sjannekeee

    verder!!!!!
    ik WIL weten hoe het verder gaat!!!(A)
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen